Beyt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Az önce arkadaşla konuşuyordumda bu ilk paketi aldığında cd keyle bir ay oynama hakkı verilmiyor falan dedi doğru mu o yakınlarda alan varsa bi bilgilendrse eski accm sanırım patladı. İlk ay bedava olayı olursa hemen hemen aynı hesaba gelicek aylık ödeme + WotLK 8tl falan farkediyor. Eğer ilk ayı veriyorsa temmuz 10 gibi ararım seni dinan
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 İlk paketle 30 gün oynama süresi geliyor bab
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Wow Prepaid 60 günlük: 40TL Bu fiyat güncelmi ? Garanti Hesap Numaramız Şube No: 060 HesapNo: 6660458 Hasan ELMAS Eskişehir Buraya havale yaparım. Garantide hesabım var sonra seni telefonlamı arıyorum telefonun nerde.Havale açıklamasına mailimi yazsam oraya zıplatsan olmamı cdkeyi.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 stimpak , beyt , babs haber alamadım sizden, buraya da yazayım, geri dönmediniz de =)
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bugün aldım Dinandan Wotlk. Eve geldim cd keyimi yollamış hemencik upgrade ettim mis gibi oldu. Adam işini yapıyo HELALSİN DİNAN eheha
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 İyi servis karşılığı bi süre sticky. Dinan, sonra görüşelim.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Beyt said: Bugün aldım Dinandan Wotlk. Eve geldim cd keyimi yollamış hemencik upgrade ettim mis gibi oldu. Adam işini yapıyo HELALSİN DİNAN eheha eahuae eyvallah ;) Teşekkürler delikanlı mod eheha
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 paypal olmuyo mu kardeş bide fiş almazsak kaça oluyo
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ya paypalı ayarlamaya çalışayım ben. Şimdilik taze bitti :P
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 eheh abi sünger'deydik ya, arkadaşın evdeyiz şimdi birazdan geri çıkıcaz. arkadaşın makineye de pek güvenmiyorum, denemedim açıkçası prepaid şifresini =) trial açtırdıydım o bitsin öyle deneyeyim ehueh küçük hesaplar peşindeyim kotikten ne koparsam kâr :D yakınen ilgilendi satış esnasında, teşekkür ediyorum burdan. önümüzdeki ayın 15i gibi de TBC + WotLK alacağım bi aksilik olmazsa, gene görüşücez yani :D
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 var mı 1 aylık prepaid? yani öyle bişey yok bildiğim. trollüyo musun beni kanka, varsa kaynak göster istetelim :)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yok ya sordum 1 aylık açtırmayı düşündüümden bildiimden deil =) peki bişey diecem şu an var mı elinde ki 2 aylık?
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mortis said: yok ya sordum 1 aylık açtırmayı düşündüümden bildiimden deil =) peki bişey diecem şu an var mı elinde ki 2 aylık? var abi sınırsız var bende.
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Dinan köşe başında ot satanlar gibisin. (:P) "Var abi yea olmamı hiç bekle sen şurda iki dk getircem ben sana istediğin kadar"
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mal sağlam dostum. Yurtdışından getirtiyoruz sdfsd
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi sınırsızsa süper, ama sitende bi acaplik var mevcut ürün prepaidde 22 adet görünüyo, korktum kalmayacak diye (:D
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yarın almayı planliorum ya hsbc hesabımdan direk eft yapıcam da böle iş saatleri içersinde oluoduo o iş die hatırlıom cumartesi yapsam direk yatar mı sana
Öne çıkan mesajlar