Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Üyelerine Özel WoW ürünleri ve fiyatları =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce arkadaşla konuşuyordumda bu ilk paketi aldığında cd keyle bir ay oynama hakkı verilmiyor falan dedi doğru mu o yakınlarda alan varsa bi bilgilendrse eski accm sanırım patladı. İlk ay bedava olayı olursa hemen hemen aynı hesaba gelicek aylık ödeme + WotLK 8tl falan farkediyor. Eğer ilk ayı veriyorsa temmuz 10 gibi ararım seni dinan
Mesaj tarihi:
Wow Prepaid 60 günlük: 40TL Bu fiyat güncelmi ?

Garanti Hesap Numaramız
Şube No: 060
HesapNo: 6660458
Hasan ELMAS
Eskişehir

Buraya havale yaparım. Garantide hesabım var sonra seni telefonlamı arıyorum telefonun nerde.Havale açıklamasına mailimi yazsam oraya zıplatsan olmamı cdkeyi.
Mesaj tarihi:
Beyt said:

Bugün aldım Dinandan Wotlk. Eve geldim cd keyimi yollamış hemencik upgrade ettim mis gibi oldu. Adam işini yapıyo HELALSİN DİNAN eheha

eahuae eyvallah ;)

Teşekkürler delikanlı mod eheha
Mesaj tarihi:
eheh abi sünger'deydik ya, arkadaşın evdeyiz şimdi birazdan geri çıkıcaz. arkadaşın makineye de pek güvenmiyorum, denemedim açıkçası prepaid şifresini =)

trial açtırdıydım o bitsin öyle deneyeyim ehueh küçük hesaplar peşindeyim kotikten ne koparsam kâr :D

yakınen ilgilendi satış esnasında, teşekkür ediyorum burdan. önümüzdeki ayın 15i gibi de TBC + WotLK alacağım bi aksilik olmazsa, gene görüşücez yani :D
Mesaj tarihi:
Mortis said:

yok ya sordum 1 aylık açtırmayı düşündüümden bildiimden deil =)

peki bişey diecem şu an var mı elinde ki 2 aylık?

var abi sınırsız var bende.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...