Beyt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Az önce arkadaşla konuşuyordumda bu ilk paketi aldığında cd keyle bir ay oynama hakkı verilmiyor falan dedi doğru mu o yakınlarda alan varsa bi bilgilendrse eski accm sanırım patladı. İlk ay bedava olayı olursa hemen hemen aynı hesaba gelicek aylık ödeme + WotLK 8tl falan farkediyor. Eğer ilk ayı veriyorsa temmuz 10 gibi ararım seni dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 İlk paketle 30 gün oynama süresi geliyor bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Wow Prepaid 60 günlük: 40TL Bu fiyat güncelmi ? Garanti Hesap Numaramız Şube No: 060 HesapNo: 6660458 Hasan ELMAS Eskişehir Buraya havale yaparım. Garantide hesabım var sonra seni telefonlamı arıyorum telefonun nerde.Havale açıklamasına mailimi yazsam oraya zıplatsan olmamı cdkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 olur tabi. geçerli usta fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 stimpak , beyt , babs haber alamadım sizden, buraya da yazayım, geri dönmediniz de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bugün aldım Dinandan Wotlk. Eve geldim cd keyimi yollamış hemencik upgrade ettim mis gibi oldu. Adam işini yapıyo HELALSİN DİNAN eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 İyi servis karşılığı bi süre sticky. Dinan, sonra görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Beyt said: Bugün aldım Dinandan Wotlk. Eve geldim cd keyimi yollamış hemencik upgrade ettim mis gibi oldu. Adam işini yapıyo HELALSİN DİNAN eheha eahuae eyvallah ;) Teşekkürler delikanlı mod eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 paypal olmuyo mu kardeş bide fiş almazsak kaça oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ya paypalı ayarlamaya çalışayım ben. Şimdilik taze bitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 eheh abi sünger'deydik ya, arkadaşın evdeyiz şimdi birazdan geri çıkıcaz. arkadaşın makineye de pek güvenmiyorum, denemedim açıkçası prepaid şifresini =) trial açtırdıydım o bitsin öyle deneyeyim ehueh küçük hesaplar peşindeyim kotikten ne koparsam kâr :D yakınen ilgilendi satış esnasında, teşekkür ediyorum burdan. önümüzdeki ayın 15i gibi de TBC + WotLK alacağım bi aksilik olmazsa, gene görüşücez yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 1 aylık prepaid satmio musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 var mı 1 aylık prepaid? yani öyle bişey yok bildiğim. trollüyo musun beni kanka, varsa kaynak göster istetelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yok ya sordum 1 aylık açtırmayı düşündüümden bildiimden deil =) peki bişey diecem şu an var mı elinde ki 2 aylık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şu an elimde tam sana göre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 getir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yarın akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mortis said: yok ya sordum 1 aylık açtırmayı düşündüümden bildiimden deil =) peki bişey diecem şu an var mı elinde ki 2 aylık? var abi sınırsız var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 karakan erci e ve cinai şebeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Dinan köşe başında ot satanlar gibisin. (:P) "Var abi yea olmamı hiç bekle sen şurda iki dk getircem ben sana istediğin kadar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mal sağlam dostum. Yurtdışından getirtiyoruz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi sınırsızsa süper, ama sitende bi acaplik var mevcut ürün prepaidde 22 adet görünüyo, korktum kalmayacak diye (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yarın almayı planliorum ya hsbc hesabımdan direk eft yapıcam da böle iş saatleri içersinde oluoduo o iş die hatırlıom cumartesi yapsam direk yatar mı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar