Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi kadar basınıza taş düşsün

Ceday

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Eraq a çoğu yönden hak veriyorum.Çok haklı konuşmalar yapmış ama bende birkaç şey eklemek istiyorum.Ben kurtlar vadisi'ni severek izleyenlerdenim.Ama son zamanlarda bıktım usandım 15 dakka yayın 20 dk reklam illallah ettim neyse konuya gelelim.Bence Türk toplumunun asıl sorunu Amerika ve avrupa özentiliğidir.Örneğin kurtlar vadisini cnbc-e de yayınlasalar(kimse yanlış anlamasın cnbc-e de taş gibi diziler var zaten)bütün herkes hurraa dalar.Neden yabancılar yapmış çünkü.Yada Türkçe bi film yapıldı ulan bu çok dandik,ama yabancılar yapsaydı oo süper bişi be tavsiye ederim.Daha çok örnek var ve uzatacağım da..Bu özentilik heryere vurulmuştur.Günlük konuşmalarda ingilizce kelimeler artmadı mı?10 cümlede bir(tabi ingilizceyi adam gibi bilenler falam)ingilizce kelime kullanmıyormuyuz??Yeter artık buna bir dur demenin artık zamanı geldi de geçiyor.Bütün bu sorunların tek sorumlusu BASIN televizyonlarda gösterilen amerika şanlı zaferli holywood filmleri izleye izleye insanların beyinleri sulandı.Ben etkilenmiyom abi filan diyorsunuz tamam kv nden filan etkilenilmezde,amerikanın en iyi yaptığı politika budur bence.Çoğu silahdan da daha tehlikeli.Düşüncelerini böyle aktarıyorlar.Artık Türkiye'ye de destek versek diyorum.Türkleri eze eze yerin dibine sokuyoruz be yeter ya.Mesela birşey oluyor al işte Türk.Sanki ingiliz mingiliz yapmıyo.Sokakta k.çını açan yabancılar , yolun ortasında çıplak kadınla dikkat çekerek reklam yapanlar hiç mi abes değil?(Aslında daha güzel düşüncelerimi aktarabilirdim ama garip örnekler kullandım)Yetti artık canıma tak etti.300 sene öncesine kadar dünyayı biz yönetiyoduk be!O zamanlar tabi kendimizle övünelim.Eğitim seviyemiz çok düşük.Ha birde ekonomi.Kendi seçtiğimiz milletvekilleri ülkeyi batırdı demek kolay tabi.Gelecekte sırf bunlara inat bi parti açıcam.İktidara gelirsem Türkiye'yi kurtaracam be.Uçtun filan diyeceksiniz de çok mu zor bu baştakilerden neyimiz eksik.İlkokul mezunu hedehödö krolar milletvekili olduktan sonra..Ben şu halimle kaç milletvekilinden üstünüm be.Herşeyi bırakıp boş boş suçu bir diziye atmak kolay.Birkeresinde de murat kekilli'nin bu akşam ölürüm şarkısına intihar eden salağın teki yüzünden murat kekilli ye sen nasıl böle bi şarkı yaparsın diye dava açılmıştı.Oha yani artık.İlk önce eğitimimizi düzeltmeliyiz.Eğitim hallolursa tertemiz gençlerle ülke kalkındırılabilir ancak.Herşeyin başı eğitim.Avrupa birliğine neden almıyolar bizi diye kızıyoruz ama biz sadece büyük şehirler olarak düşünüyoruz.Kars'taki Hakkari'deki efendim diğer doğu şehirlerindeki durum hiç de iç açıcı değil.Standartların çok çok altında.Kalkınamamışlar hala.Hakkari'de değil kablolu internet falan normal dandik internet bulmak bile milyonda bir.Gerçi Avrupa birliğine alınmış saçma sapan ülkeleri görünce kızmamak elde değil.Aslında avrupa birliği şartlarını filan yerine getirirken baya bir düzelme oldu gibi bazı konularda.Baştakilere de laf atmak kolay aslında.Helâl olsun adamlara(ben hiçbir parti sempatizanı değilim asla yanlış anlaşılmasın)ne güzel şeyler yapıyolar olumsuz şeyleri yok değil ama titreyen yaşlı bir adamdan daha aktifler daha dinamikler ve bence daha çok şey yapıyorlar.Yani aslında anadüşünce şu:*!EĞİTİM ŞART*[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir,bu gurur niçin?
Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Birde birşey daha ekliycem.Powerpuff Girls diye irenç bi çizgifilm var tek küçük kızlar izliyo.Cnbc-e de My life is a teenage robot çıktı millet şakır şakır izliyo.*!Anlam veremez*[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Bu kibir,bu gurur niçin?
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Powerpuff ile Teenage Robot arasında çok fark var yalnız. :)
Powerpuff'da tipsiz kızlar dünyayı kurtarıyordu, burda Pinokyo modundaki bir robot kurtarıyor. Teenage'i savunmuyorum (zaten sevmem de) çizimleri benziyor ama arada fark var yani.
İkisi de kötü ama Teenage'i tercih ederim. (Öeh çizgi filmleri karşılaştırdım rezillik ya :)) Bence Teenage daha kaliteli.
Ha bir de şöyle bir durum var. CNBC-E'nin nerdeyse asla başka bir kanal izlemeyen çok sadık bir izleyi kitlesi var. "CNBC-E'den babam çıksa yerim abi!" diyorlar, CNBC-E de sağolsun, bizi kırmıyor, baba diziler yayınlıyor.

Bu arada eğitim şart ama bir sınıftaki 100 öğrenciyi eğitmek mi daha kolay yoksa 30 öğrenciyi mi?
Peki 30 öğrenci olsun diye 500 okul yaptırmak mı daha ucuz yoksa insanların 8-10 tane çocuk yapmasını engellemek mi?

Eğitimi düzeltmek için nüfus kontrolü, nüfus kontrolü için de eğitim gerekiyor, 9-10 tane kardeşi olan çocuğun ilerde kaç çocuğu olacak bakalım? 1-2 tane olursa ülke kurtulur. :-P

Ayrıca "aynı diziyi yabancılar yapsa izlenir" daha çok pek katılmıyorum.

Yani daha çok izlenebilir belki, ama tek sebebi "yabancıların yapması" olmaz.
Haftada 10 defa über kaliteli magazin programlarında 198 kez reklamı yapılmamasının da büyük etkisi olur bence. ;) En azından bazıları (mesela ben) "Hiyaaaaa yeter be!! Ne lan bu gözümüze soktunuz sabahtan beri! İzlemiyom lan!!!" demez. Şu durumda gözümüze sokulmaya çalışılan şeykere çok pis küfür ediyorum yani :)[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!

[Bu mesaj Eraq tarafından 07 Ağustos 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi düşünce tarzını çok beğendim. :D helal olsun bu forumda yeniyim ama bu tür konularda senin kadar ciddi ve seviyeli birini daha görmedim.Diğerleri alınmasın eraq kadar diyorum..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Bu kibir,bu gurur niçin?
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraq, 13 Haziran 2004 17:00 tarihinde demiş ki:Sen bu diziyi izleyince aklına Ferrari çalmak geliyorsa, üzerine bir de gidip çalıyorsan bu dizinin değil, ülkenin suçudur diyorum.

katılıyorum,devlet herkese ferrari vermeli yada kimse frrari kulnmamalı :)

herşyin çözmü eğitim ama aptal politikacılar ceplerini doldursaunlar,bacanaklarını zengin etinler,nüfus planlamsına "günah" diye karşı çıksın,ha bide o gençler yarın öbrü gün koreye fln gitmek zorunda kalırdiye tutuyoz tbi.

üff.yazılacaj herşey yazılmış zaten.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

iyi o zaman ne alakası var kurtlar vadisiyle bence cok gusel ve hoş bir dizi gaza gelenler var tamamda gelmeyenlerde var buna ne diceksiniz peki???işte eğitim farkı burda çakışıyor izleyipde gaza gelmeyen çok kişi tanıyorum.bence çok saçma bi diziyeatılması niye diziyi kaldırmka gibii basit bi işle uraşıolar da ne kadar düzeltilmesi gereken şeyler varken düseltmiolar? vs vs konusk onus bıtmez bunlar[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

bakın bana lütfen kimsenin cevap vermesini istemiyorum.. çünkü eleştri yapıcam ve kurtlar vadisi hakkında kimle konuşsam on saat tartıştır.. bu söledimi okuyun ve kimse cevap vermesin..

a diyorum kardeşide b ( 44-46 yaşları)
b dediğim cahil olarak nitelendirdiğim ve bu diziden etkileniyorlar dediğimiz kesim.. (silahları var ruhsatlı.. yani neden taşıyolar çok girmek istmeiyorum ama ticaret işi olunca sanırım gerekiyor bi yerden sonra)
a şahsı espiri olsun diye b ye işte polat bilmem ne falam diye taılıyor.. bununda gazına gelen b oluyor..
geçen hafta b şahsı bi mekanda park edecekti arabasını.. onun yerine başka bi araba etmiş park buda kızmış nolu lan falan diye ortama girmiş arabadan çıkıp bunlarda parkettik falan b çıkarmış silahı pat pat pat havaya ateş mahvederim lan sizi öldürüm lan sizi ne sanıyonus siz lan kendinizi diye olay çıkarıyor..

şimdi şöle yorumlar yapmayın adam zaten malmış falam değil.. böle bişeye kalkışabilecek cesareti nerden buluyolar acaba yorum size ama cevap vermenizii stemiyorum çünkü ben bi daha bişe yazmam bu topike.. hade size iyi diziler..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 07 Ağustos 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
hee bu dogmæt costu Msn de nickini memati junior yaptı koptum orda :)

:D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...