Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ne anlama gelmekte? bir kalıp filan mı? kısa bi çeviri için lazım oldu. o kadar aradım ama bulamadım. bu ne ya.. cumartesi çocuğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://reklamfikirleri.net/wp-content/uploads/2009/04/bugunordada.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yok mu bilen? parası neyse veririz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cumartesi sarabı dmi o. ucuz kopek olduren kapsamında en iyi saraplardandır he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abv ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbu said: cumartesi sarabı dmi o. ucuz kopek olduren kapsamında en iyi saraplardandır he. ondan daha iyisi ege gunesi gerci cumartesi yurt sarabi ege gunesi bank sarabidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bittus said: ne anlama gelmekte? bir kalıp filan mı? kısa bi çeviri için lazım oldu. o kadar aradım ama bulamadım. bu ne ya.. cumartesi çocuğu gibi.. saturday stuff amerikalilarin is yorgunlugu atmak icin yaptiklari barbeque partisine deniyo. yalniz bunu digerlerinden ayiran fark, gelen misafirlerinde yanlarinda et, icki falan getirmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 peki birebir çevirmek için ne denmeli acaba? bbq partisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi salladim yazma sakin :D acikcasi bende aradim bulamadim, tum paragrafi yapistir buraya cikaririz bekli bisyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 neyse salla ya. o kelimeyi atılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar