Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya arkadaşlar mide bulantısına acil çözüm önerilerinizi bekliyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar dürüm yedik mafolduk mide dumur çözüm önerileriniz bekleniyor.ilaç adı yada başka birşey (bu arada biraz kustum ama hala bulantı devam ediyor)[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Mesaj tarihi:
Yapıcak pek bişey yok bu durumda. Kendini çok kötü hissediyorsan bir acile git. Mideni yıkarlar en fazla, en azından da gözetim altında olursun.

Ayrıca ilaç ismi verilmemesini rica edicem. Zaten bunun için antiemetik (kusmayı engelleyici) ilaçlardan başka bişey yok piyasada. Kusmayı vücudun savunma sisteminin bir parçası olarak düşünürsek, engellemek senin için şu durumda pek hayırlı olmayacaktır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
Hımm bende peynir yemiştim aynısı olmuştu. Acile git serum takıyolar hemen geçiyo dakkasında canavar gibi oluyosun... eğer uğraşmam diyosan belki kahve çekirdeği ya da toz kahve iyi gelebilir.[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler (işin kötüsü evde kız arkadaşımda var ikimizde dumuruz).kız arkadaşım sordu arkadaşına Emedur diye bir ilaç tavsiye ettiler şimdi alıcaz.Öle hastenelik bir durum var g,b, gözükmüyor titreme yok üşüme yok yani gıda zehirlenmesi yok gibi duruyor (inşallah yoktur).Ama gecemiz bok oldu.

Sen demi dürüm.[signature][hline]Abus

Mesaj tarihi:
quinin dediğini de yapabilirsin
ama kendini iyi hissediyorsan sorun yok[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
nasil kusuyorsun yani cok mu sulu ? yemek parcalari mi ? nasil?

ben bir keresinde zehirlenmistimde o yuzden biraz bisi biliyorum yardimci olmaya calisirim.
Mesaj tarihi:
ya azıcık bir şey çıktı.çok az tam midemi rahatsız eden kısmın birazı çıktı heralde.Çok sulu değildi yani.az dı.[signature][hline]Abus

Mesaj tarihi:
neyse ben yatıyorum yatakta artık biraz kıvranalım herkese teşekkürler.[signature][hline]Abus

Mesaj tarihi:
eyw sana da iyi geceler
ama kötü hissedersen kendini mutlaka hastaneye git[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
yahu aldığımız emedur'unda tarihi geçmiş.2003 ün 11 inci ayı imiş son kullanma tarihi ama eczaneyi aradım sordum birşey olmaz sadece ilaç etkisini gösermez dedi.[signature][hline]Abus

Mesaj tarihi:
Mide bulanması cok boktan bi durum.....
önce git o dürümcüyü bul sonrasını anlamıssındır heralde...
miden icin ise git bir yogurt felan yemeyi dene..
  • Yeni Oluştur...