dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 osho meditasyon kehaneti hakkında bilgisi olan var mı? ya da deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 valla osho kehaneti hakkında bilgisi olan birini tanıyorum google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 onu biz de biliyoruz sayın Red. deneyen var mı bire bir deneyimi olan onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oysho meditasyonu okudum bir an noluyoz dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sevgi içimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Önce derin bir nefes alıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben çıkartıcam böle bişi.. ama esas hedefi öle özgür ruh falan gibi 60lar saçmalığı, newage geyikleri olmayacak. beyinsel aydınlanma, bi oturumda 20saat çalışın, tam kapasite siyasi hamleler ve denileni demeden söyleme sanatları gibi bu çağın gereği olan maddeleri içericek. içinde bi de dövüş, kafa kırma falan olduğunda zevkle takip edilecektir.. liselilere bardan karı kaldırmayı da öğreticeğiz ki onlardan da nemalanalım. küçükten çembere sokalım.. onlar büyüdükçe paralarını daha büyük yeriz! keh keh keh.. hmm bu kadar açmamalıydım planımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 virüs denmemiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar