gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yok git vampir ol quest yap yaratık kes onu getir şunu getir öff ben diablodan bıkıp gelmişim adamların yaptığı oyuna bak oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 liseli deil misin sen? kınayt falan oyna, kantır oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çarpılırsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dio'yu pacman' falan tanımayan escape miydi gecko muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://curbjaw.com/images/Forum/attention%20whore/attention%20whore3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dasaaa said: dio'yu pacman' falan tanımayan escape miydi gecko muydu? gecko=escape benim gözümde zaten. ikiz kardeş gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 simdi hakkını vermek lazım bayık oyunda bayık oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bittus said: dasaaa said: dio'yu pacman' falan tanımayan escape miydi gecko muydu? gecko=escape benim gözümde zaten. ikiz kardeş gibiler Dio'yu ben bile bilip ustune ustluk caliyorum ya, pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Arada Diablo'ya da laf etmiş terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kantır bitti diyorlar dogru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 iyide oblivion kötü ötesi bir oyunki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abartmayın kotu otesi filan degil. morrowind kadar iyi degil o kadar. grafiklerini goz onune almazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbu said: abartmayın kotu otesi filan degil. morrowind kadar iyi degil o kadar. grafiklerini goz onune almazsak bi oyunun grafiklerini göz önüne almıycan da nerene alıcan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gerzek gerzek yorumlar yapıcagına azcık dusun mesaj yazmadan once. oblivion gibi oyunlarda grafik kadar hatta grafikten fazla icerik ve cesitlilik onemlidir. ve daha bilimum sey. morrowind ile oblivion'ı karsılastırırken de grafigi goz onune alman sacma olur. nitekim morrowind cok eski bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yuh! bu herif benden de beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yahu bu herifle hiçbir alakam yok offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bittus said: http://curbjaw.com/images/Forum/attention%20whore/attention%20whore3.jpg /endthread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yıllardır diablo baal kesip hede hödö clever hammeradin falan diye diye gına geldi, fallout 3 ü eskideki serbestliğini kaybetsede çok sevdim onun gibi buda sanırım diyip indirdim, lakin iğrenç ve rezalet bir oyunmuş. neyse, o değilde ban yemişim pc oyunlarından, ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Fallout dediğin oblivion with guns zaten. Birini sevip birini sevmediysen, kılıçlara ve büyüye de garezin yoksa bi sorun var ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gecko sen o facebooktaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ya tamam da birincisi fallout serisi bugun bile konusulan nukleer yapsakta yapsak nasil yapsak olayinin kotu senaryoya ulasmis hali. oblivonda boyle bisi yok. cehennem kapilari zart zurt acilip duruyor ya da bi dakka... oha lan, ben cidden buyulerden zarttan zurttan sogumaya basladim sanirim?? olabilir ha dusundum de simdi. blizzard at fireball çıkar lich çıkar diye diye pek orjinalliği kalmadı diye mi oldu noldu.. yine de begenmedim oblivonu, at hırsızı oldum bide hah tamamdır şimdi. deeeeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Cairne said: kantır bitti diyorlar dogru mu ? yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oblivion'ı oynarken nasıl bir senaryo bekliyordun ki? sci-fi mı? asdasd kelime anlamı olarak zaten cehennemle ilgili bişeyler beklemen lazım yani. Seninki fahişe yerine jigoloya gidip ama pipisi vaaar =( demeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ya ne biliyim karar veremedim simdi, diabloyu çog seviyorum mesela bunu niye sevmedim ben. gerçi o da baydı, kes topla kaç daha iyisi için kes topla kaç. item manyaklığı bir süre sonra kıymetlimsssssssss e dönüyo. gerçi ben star wars tan da baydım artık. her gün o iğrenç ben10 midir nedir onunla beraber gösteriyorlar uyuz oldum. gölgesi çıkan lightsaberler falan yaşlanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gecko said: ya tamam da birincisi fallout serisi bugun bile konusulan nukleer yapsakta yapsak nasil yapsak olayinin kotu senaryoya ulasmis hali. allah aşkına sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar