Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oblivon ne iğrenç bir oyun ya

gecko

Öne çıkan mesajlar

gerzek gerzek yorumlar yapıcagına azcık dusun mesaj yazmadan once.

oblivion gibi oyunlarda grafik kadar hatta grafikten fazla icerik ve cesitlilik onemlidir. ve daha bilimum sey.

morrowind ile oblivion'ı karsılastırırken de grafigi goz onune alman sacma olur. nitekim morrowind cok eski bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır diablo baal kesip hede hödö clever hammeradin falan diye diye gına geldi, fallout 3 ü eskideki serbestliğini kaybetsede çok sevdim onun gibi buda sanırım diyip indirdim, lakin iğrenç ve rezalet bir oyunmuş.

neyse, o değilde ban yemişim pc oyunlarından, ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam da
birincisi fallout serisi bugun bile konusulan nukleer yapsakta yapsak nasil yapsak olayinin kotu senaryoya ulasmis hali. oblivonda boyle bisi yok. cehennem kapilari zart zurt acilip duruyor

ya da bi dakka... oha lan, ben cidden buyulerden zarttan zurttan sogumaya basladim sanirim?? olabilir ha dusundum de simdi. blizzard at fireball çıkar lich çıkar diye diye pek orjinalliği kalmadı diye mi oldu noldu..

yine de begenmedim oblivonu, at hırsızı oldum bide hah tamamdır şimdi. deeeeeeeeh
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne biliyim karar veremedim simdi, diabloyu çog seviyorum mesela bunu niye sevmedim ben. gerçi o da baydı, kes topla kaç daha iyisi için kes topla kaç. item manyaklığı bir süre sonra kıymetlimsssssssss e dönüyo.

gerçi ben star wars tan da baydım artık. her gün o iğrenç ben10 midir nedir onunla beraber gösteriyorlar uyuz oldum. gölgesi çıkan lightsaberler falan

yaşlanıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...