ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Her şey başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 seni daha cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 garbage sever misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 seviselimmi kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bonzi sevip-sevmemek değil de, bir insanın başka bir insana, kendilerince güya küçük düşürmek ya da ne bileyim ceza vermek amaçlı lakap takması, hiçbir ortam ve ilişkide anlamlı, yararlı, öğretici(eğer amaç buysa) değil bence. bu isim takmaca olayını 3-5 yaşında çocuklar birbirine yapsa neyse de (ki onları bile uyarırız, iyi birşey yapmıyor oldukları için), koca koca insanların, hele hele yetki açısından daha üstün oldukları durumda böyle bir uygulamada bulunmaları hoş görünmüyor bana. öğretmenlerin, okuma-yazmayı geç öğrenen öğrenciye kırmızı kurdele tamamaları gibi birşey bu. ankette şıkkı yok ama, küçük düşürme ya da herheangi bir amaçla, incitici lakaplar takanları sevmediğim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 özet geç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bonzi olayının o kişiyi küçük düşürdüğüne inanmıyorum. Tezim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bonziler yurdumuzun önemli yeraltı kaynaklarındandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 misal sg-1 kesinlikle küçülmedi. Tepkisinde ısrarcı olduğundan o goril resmi onur madalyası gibi onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Baskıcı yönetime karşı sonuna kadar direndiği için alınmış bir şeref madalyası hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şu bir gerçek ki sg-1 çoğumuzun yapamadığını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bonzinin kim olduguna bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben mesela onurlu duruş sergileyip bu baskılara göğüs gerebileceğime inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 IP'leri Brüksel ve Tel Aviv'i gösterenlere yedirmeyiz bu forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben de bıraktım zaten.sg-1 bir devrimci, bir son mohikan adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 BONZI FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar