idilik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bonzi sevip-sevmemek değil de, bir insanın başka bir insana, kendilerince güya küçük düşürmek ya da ne bileyim ceza vermek amaçlı lakap takması, hiçbir ortam ve ilişkide anlamlı, yararlı, öğretici(eğer amaç buysa) değil bence. bu isim takmaca olayını 3-5 yaşında çocuklar birbirine yapsa neyse de (ki onları bile uyarırız, iyi birşey yapmıyor oldukları için), koca koca insanların, hele hele yetki açısından daha üstün oldukları durumda böyle bir uygulamada bulunmaları hoş görünmüyor bana. öğretmenlerin, okuma-yazmayı geç öğrenen öğrenciye kırmızı kurdele tamamaları gibi birşey bu. ankette şıkkı yok ama, küçük düşürme ya da herheangi bir amaçla, incitici lakaplar takanları sevmediğim kesin.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bonzi olayının o kişiyi küçük düşürdüğüne inanmıyorum. Tezim budur.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bonziler yurdumuzun önemli yeraltı kaynaklarındandır
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 misal sg-1 kesinlikle küçülmedi. Tepkisinde ısrarcı olduğundan o goril resmi onur madalyası gibi onda.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Baskıcı yönetime karşı sonuna kadar direndiği için alınmış bir şeref madalyası hatta.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şu bir gerçek ki sg-1 çoğumuzun yapamadığını yapıyor.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben mesela onurlu duruş sergileyip bu baskılara göğüs gerebileceğime inanmıyorum.
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 IP'leri Brüksel ve Tel Aviv'i gösterenlere yedirmeyiz bu forumu.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben de bıraktım zaten.sg-1 bir devrimci, bir son mohikan adeta.
Öne çıkan mesajlar