screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Spyro said: ara vermesen, yemek yemesen, uyumasan falan 10 ay sürüyor hepsini izlemek sdf..hashahahahsduahsduhasduhads abi nası dzi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yalan rüzgarı işte abi hatırlamıyor musunuz? muzigi bile aklımda, o kadar cok izleniyordu ve o kadar cok nefret ediyordum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 White Collar 2. sezon bugün düştü ortamlara. İngiliz dizileri başladı yeni güzel. Identity Mongrels The Silence yeni USA dizisi başladı. ajanlı majanlı. Covert Affairs Warehouse 13 un 2. sezonuda başladı. ünlü komedyen Louis CK nın dizisi var. Loui diye. yeni başladı 4 bölüm yayınlandı. yukarda söylediğim ingiliz dizileri güzel baya. ama işte kısa her sezon 6 bölüm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Acayip bir şekilde dexter ve sons of anarchy'i bekliyorum diğer diziler tad vermiyor resmen supernatural 3.sezonu izliyorum ve acayip baydı, true blood da bayık. Ne izliym? Oz veya the shield'e başlayacam ama zahmetli geliyor çok sezon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 soa sevdiysen shield kesinlikle izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Supernaturalı sakın bırakma cosuyor dizi.Oz izlememek ne demek ya büyük kayıp hayatında.Bu arada önceden yazdım sanırım ama Deadwood izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 it crowd'dan roy'un oynadığı bi dizi var.. fm http://www.imdb.com/title/tt1385167/ ilk sezon 6bölüm. 7,9 ortalaması var. ve dizi cidden komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Spartacus çekilecekmi daha? Eleman hastalıktan kurtuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 battlestara başlıcam bakalım 10gb kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 coupling! the it crowd. supernatural. fringe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bi de izlemediysen efsanelerden married with children'a başla ilk sezondan ben geçenlerde tekrar başladım ilk sezondan mükemmel ehau. bi de seinfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 onu bende yapcam ya seinfield ile married with children bastan seyretcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 supernatural izliorm. 4. sezona geldim anca hızlandı dizi. ama pişman değilim gayet guzel gidio. bu bitince x-files indirdim 1. 2. sezon onları izlicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 FM'i de izleyin FM'i de izleyin http://www.youtube.com/watch?v=NXm3FdobCc0 http://www.youtube.com/watch?v=Af_g8EBK9bQ her bölüm indie gruplar da geliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Su diziyi 6 bolumde biraktilarya insani cildirttilar. Yeni sezon cikaracaklatida yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mokoko said: Flassh said: modern familyi izleyin diye bağrıyorum dinleyen yok bide blue mountain state izleyin +onyüzbinmilyonbaloncuk 2side cok efsane diziler. kesinlikle izlenmeli. ozellikle blue mountain state çok çok iyi. modern familyde de al bundy var ztn :D hatta blue mountain state'in afişinide koyayımda herkes izlesin artık. GO LONG GO DEEP GO STATE afişi gördüm downloada bağladım.. nerdeee o spartacus günleri neerrrrdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar