Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Merabalar, ATI HD 4890 ekran kartım var, bilgisayarıda televizyonuma bağlıyorum.Ekran kartı çıkışımı aparat takarak hd çıkışa çeviriyorum ve haliyle hd kabloyla televizyonuma bağlıyorum.Sorum şu ki bu işlemden görüntü kaybı yaşıyor muyum? hd çıkışlı ekran kartlarında görüntü daha kaliteli mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dvi ile hdmi goruntu kalitesi bakımından aynı. Tek farkları dvi hdmi gibi sesi iletmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 4890ın içindeki converterı takınca sesi de iletiyo. ama realtekin siteden driver indirmen lazım. catalystteki driver niyeyse win7 x64 de çalışmadı bende. ha kalite bazında dediysen bilemiyoğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sesi de iletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şimdi ben hd kabloylada bağlasam dvi kabloylada bağlasam aynı görüntüyü alacağım doğru mu anladım? Sesi zaten ayrı çıkıştan veriyorum hd kablodan aktarmıyorum. Izlediğim 720p videoları dvi'dan hd olarak alabilecek miyim? aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü görüntü kalitemden çok memnun değilim ekran kartı iyi, monitör olarakta full hd televizyonumu kullanıyorum ama çok iyi görüntü alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 eğer başka bir aksaklık yoksa dvi arabirimi 1920*1080 veya 1280*720 görüntüyü hdmi ile aynı kalitede verir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hani topak açmiim dedimde, ben lcd tvden kullanıyorum bilgisayarımı, hd ready bir alet bu 720 p lerde (oyunda) sorun yaşamıyorum ama gel görki windowsun çözünürlüğünü değiştirdiğimde ekrana fitlenmiyor. driver falan ne varsa kurdum, phlips sin resmi siteden tv nin driverını bile kurdum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pixel mapping yapmayi deneyebilirsin profesyonel programlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 9600gt kullanıyorum önerebileceğin program varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar