yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 garip geldi aynı anda patiden ve facebooktan kaldırılması başka yerde görmedim çünkü fotoğrafı o kadar muhabbeti geçmesine rağmen kızın al http://www.turuncutime.com/Kategoriler/Dunya/Lena-Meyer-frikik-verdi.-Lena-birincilik-heyecani-ile-etegine-soz-geciremedi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yo yav, aym riili heppi for yor risörç and amaletçufiniş men.. amaletçufiniş! diğer yandan popo gözüküyorsa buradan silinmesi normal.. but manga has one of the best eurovision songs of all time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 google negzel ya lena meyer sevinçten napcğını şaşırdı yazdım lena meyer sevinçten ne yapacağını şaşırdı diye düzeltip hemen getirdi bi sürü siteyi şeytan icadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: heyecandan süper frikik verdi. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abii jimmy jump'a ceza vermişler. Jimmy got 2000 € fine from Norway police after the fantastic stunt - donate 2 €. Help Jimmy here: http://www.tixnet.com/Web/en/tickets/e-8623/Jimmy-Jump---fund-raising/ ahasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 milletin gotunun resmini koyulacagi yer burasi degil o yuzden siliniyor, israrla bir de link veriyorsunuz... bir kisi banlandi zaten bu yuzden, herkesi mi temizleyelim, resim silindiyse tekrar tekrar bokunu cikarmanin anlami ne? seviye zaten yerlerde bir de elalemin gotunun fotograflari uzerinden muhabbet eksik kalsin bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 başlığı orovizyon olarak yada örövizyon olarak değiştirelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Valla 2 gündür Loopta Sattelite daha sıkılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yav said: yok geçmişinde değil eurovision sırasında birinin üstüne atlamış sevinçten orda eteği açılmış popo kısmındaki şeffaf çorap dahi gözüküyordu face'te paylaşan arkadaş da silmiş kayboldu fotoğraf :( edit: ooh history'den baktım linki buldum facebooktan da kaldırmışlar lan vay anasını yok oldu fotoğraf :D milliyet'in sitesinde üstsüz fotosu üzerine demiştim bem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 foto çok erotik deil zaten gerek yok bakmaya. 2. olduk iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 HellHound said: milletin gotunun resmini koyulacagi yer burasi degil o yuzden siliniyor, israrla bir de link veriyorsunuz... bir kisi banlandi zaten bu yuzden, herkesi mi temizleyelim, resim silindiyse tekrar tekrar bokunu cikarmanin anlami ne? seviye zaten yerlerde bir de elalemin gotunun fotograflari uzerinden muhabbet eksik kalsin bir zahmet lol elit paticik göt demem normalde de tw demiş sakınca duymuyorum öyleyse (seviyeyi üste çekelim popo demeyelim göt diyelim) çok basit bi kaza fotoğrafı göt felan da gözükmüyor adam gibi orda hani elalemin koyduğu meme fotoğraflarını biliyoruz yönetim el mi değiştirdi acaba çok komik lan bu tavrınız şu mesajdan sonra banlamanız falan daha da dramatikleştirir durumu (kalkanımı kaldırayım sdf) edit: hani bundan sonra böyle olcaksa tamam güzel apolitik patiden sonra aseksuel pati de oluruz np bacak gördünüz mü kitlersiniz falan ben bilmiyodum patinin reform yaptığını da o yüzden kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 topic'in yarisi meme got muhabbeti zaten ne aseksuelliginden bahsediyorsun bilmiyorum ama bulvar gasteciligi ve frikik icin tiklayin moduna girildiginde siniri cekiyoruz bir zahmet, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar