HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Terry Wogan eurovision'dan emekli oldugunda bitmeliydi bu yarisma... BBC'deki abim cok zorluyor ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yav said: Duydumlarıma göre inci irlanda'yı destekleyecekmiş bakalım hakkaten nolcak hayvan gibi oy atıyolar. %50 jüri, %50 mesajlar. bakalım ne olacak. biz 14 çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 geçen sene ermenistan bizi trollemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Moldova'nin "madem gecen sene keman ile kazandilar uzerine bir de saksofon koyalim kupa kesin bizim" yaklasimi feciymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 türkiyeye oy attim, almancilik görevimi yerine getirerenk. ispanya sahnedeyken sahneye atlayan cilgin cok komikti. bi de siritiyo pis pis alksdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Azerilerin şarkısı iyiydi şimdiye kadar. hemi şemi bu topraklara gelmişek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bi de seyi merak ediyorum her ülkenin kendi jürisinin oyu, oylari %50 etkiliyormus. nasi hesaplaniyo acaba tam olarak puanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 azerbaycan yenilince biz de yenik sayılacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Olm bu belçika çıkmış mıydı ya ahahaha adam yine çıktı tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 lan avrupa müzik yarışması ama şimdiye kadar çıkan şarkıları dinlesen sanki washington meslek lisesi sene sonu gösterisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Rybak geçen sene kazandı diye bütün ülkeler genç-tatlı yüzlü erkekleri ellerinde enstrümanlarıyla göndermiş sahneye haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Belcika ahah, adamlar ugrasmamis helal "benim adim Hidir elimden gelen budur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben de diyodum vj bülent uzun zamandır gözükmüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 goran bregovic(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu ne lan ilk basta goran bregovic tarzi bisi cikti diye sevindim, solisti görünce yikildim. iyy sifatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Of of Sırbistan,bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahaha demek hepimizde olmuş bi oha goran mı çıkıcak lan yanlıgısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Myshkin said: goran bregovic(tu) goran bregovic mi yapmis müzigi ? yok be o yapmamistir. hic bisi demediler onla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kimin şarkısı o? ben maça bakıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Oha ispanyada ne oldu ben goremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kekonun biri sahneye firladi, elemanlar hic bozuntuya vermedi ama. ne bi saskinlik ifadesi ne bisi. adam da pis pis siritiyo tam solistin önüne diz cökmüs beele. tam noluyo dedim iki güvenlik görevlisi aldi götürdü adami ahuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ccc irlanda geliyo ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 pfff lan böyle malak mıymıy şarkıların katılması yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=giZ9pgz31qk&feature=related şunla birinci olcaktık sonra da kapatacaklardı eurovisonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar