Eno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Holyman, 06 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. ahahaha bu nedir ya öldüm gülmekten evdekiler yatmıştı sesleniyorlar ne oldu diye harikaydı ya
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [Bu mesaj Eno tarafından 07 Ağustos 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 imza.. babacum, hoşuna gitmiyorsa kaldırabilirim. bi özel mesaj çakıver. :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 defans kurgusunu we yaratıcı forwet organizasyonlarını kollektif futbolla sentezleyip oturtmamız lazım (ne dedim ben ya? hoşgeldin erman toroğlu + ömer üründül)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bence onu bunu boşverin en kralı : Gazanfer Özcan& Pierre Van Hooijdonk. Maçı kazansakta kaybetsekte ne diycekmişiz. Önümüzdiki maşa bakışaz[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Hill Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Tell the girls that I am back in town...
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 there's a new man in town[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 çarş gününe kadar bi maç daha yapın bende oynayım hülen :) bathory kızımızda gelsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude
Öne çıkan mesajlar