kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya arklar nası oluo da başlıktaki 1mb ve 70 mb oluyo. ya bazı şeyler görüyorum. işte banklar değiio, yollar süslenio felen bu konu ile ilgisi varmı bu dağlar kadar farkın? bi de 2 saatir bakıorum, bi türlü şöyle 56k modem le indirilip ph şı açık bi server bulamadım. ya ph kapalı ya da dosya boyutu çok fazla,... bide arklar bir staf üyesi size gelirde speed yapıosun jaile sokacam derse suçsuz olduğumuzu nasıl ispatlarız? (gerçekten suçsuzsak..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 çok ilginç bir olay ph si acık bi server biliyorum sindarin oraya bak[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin www.roxside.net RoxSide Scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 sindarin nerde ? Bu arada radyonuz güzel olmuş tebrik ederim. online radio hizmeti vermek bi tecrübe ister. fakat şu anda konuşan arkadaş biraz daha yüzksek sesle konuşsa şarkı ile konuşanın sesi arasında büyük fark var volum ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Sindarin Bakımda Değişim için hazırlık Yapıyor ve yeni bir makine aldık. Yarın sabah Ph ı acık sürekli action olan bir sunucuda oynamaya baslayabilirsin. İyi bir player kitlesi var. herşey pvp için tasarlandı.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 :) ya bende yüklüymüş zate bu gün araken dikkatimi çekip yüklemiştim. ama sever kapalı diye ölece duruyodu. üyelik işlemlerini aksatmayın account başvurmuştum. açarsanız yarın bizde başlarız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya raiden bu roxside ne zaman açılcak. kesin bi tarih yok mu. oranın çevresi bi başkaydı. izmit ten kitlice oynuoduk. of ya 1 ayda topu dikti sanmıştık ama açılan topic i okuyunda lamerlein yediği yumurtaları gördüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Accounutuz acıldı bile ama sunucu yarın aksama kadar acılacak. neyse size iyi eğlenceler. umarım aramızda görürüz.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 PvP Server değil yanlış anlaşılmasın bu arada ama gerçekten hep pvp var.Skill artışıda kolay.Eğlenebileceğiniz bir server...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 www.olympusuo.gen.tr Bağlantı programı 1,3mb.[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 robert arkım ph var mı 1 mb dionda?? := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Dostum PH'nın açık olmasının 1 10 100mb olamasiyla alakasi yok, aslinda uo clienti 500kb falan onun üstündekiler server için gerekli grafikleri falan kapsar... Bu arada ph açık...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ayrica serverakayıt ol bölümü bozuk sayfa görüntülenemio dior. ilgilenin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 50 mb ve uzeri connectorler genelde yeni bir map icerir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tcpip server filan yok yav. roxside de bişey yok. ya aslın da merak ediorum. bu server açanlar neden hemen kapatıolar. ya mesala blackperl (ismini tam olarak hatırlamıyorum) adında bi server vardı serverda 1 gün oynayabildim. ertesi gün kapandı bidahada ses seda yok:) server açınca idare etmek masraflı bi iş mi. yokser insanların zamanlarımı yok da kapanıyor. hadi makina buluousunz, balantı buluyosunuz, peki neden kapanıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sindarin 1 haftadır kapalı bugun gelcek dendi, makina upgrade ediliyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar