Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 her türlü (iyikötüyapıcıyıkıcıvesaireci) eleştiriye açık olaraktan, kimini dedemden çarptığım minolta t8000i(model adındam tam emin değilim) ile, kimini yine dedemden çarptığım canon t70 ile çektiğim, canon için 35, 50 ve 70-210 lensler, minolta için 35-80, 35-105, 70-300 lensler kullandığım fotoğrafları paylaşayım, tavsiye alayım vesaire dedim. film olarak kodak colorplus 200 asa yada fujifilm 100 asa kullanıyorum, o an hangisine denk gelirsem onu alıyorum. fotoğraflar üzerinde efekt yoktur hiç kullanmasını bilmediğimden ps, şu fotoyu bana at psle efsane edeyim diyosanız atarım fotoların yüksek çözünürlüklüsünü, şimdilik internetim yavaş olduğundan facebooktan link vereceğim anca. fotoğrafçılığa yeni yeni başlamaya çalışan bu insanevladına yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim, iyi akşamlar hepinize! of tek tek koyuyodum seçmece ama 15ten sonra uykusuzluğa yenik düştüğümü farkettim. facebooktaki albüm herkese açık, fotoğrafların yarısından çoğunun 5 para etmez olduğunun farkındayım herhangi bir insan herhangi bir fotoğraf makinesiyle çekebilirdi o fotoğrafları, ama yine de siz eleştirmeye değer bulduklarınızı eleştirirseniz sevinirim =) http://www.facebook.com/album.php?aid=133861&id=586516529&l=d0cbbfd986 daha az uykulu olduğum ve daha az ders çalışmamın gerektiği bi gün, daha kayda değerleri koyarım buraya sadece, şimdilik topluca iyi kötü hepsini koyup geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Cok guzel bir hobi hep baslamak istedim ama ne gerekir ne kadar harcanir bilemedigim icin bi turlu baslayamadim. O yuzden konuya hakim degilim ancak begendigim resimleri sirasi ile yazicam. Albumdeki sira numarasina gore yazicam. 17-21-26-31-33-41-57-75-78-88. Resimlerle ilgili ayricada yorum yapicam ama suan sirketteyim yogunluk var :) 95teki abim terli olsaymis saclarini islatmis damlalardan gunes parlasaymis cok guzel olurmus kanimca. Ellerine saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar