nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Yörüngeye çıkmak için kendi kendine piramit yapmana gerek yok, nükleer atıklaral da gidebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Alıntı yapma özürlüsüyüm. Düzeltilirse seviniirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 fassdfa piramit uretmeyin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 editledim.. bi de "öpüşün barışın" diyecektim ikiniz de kız olsaydınız ama ikiniz de kız olmadığınız için sadece "olay çıkarmayın, hakaret etmeyin olm!" diyebiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BonePART said: frasaya yollucaz daha ufak boyutlu nukleer santrallerde kullanimi icin tekrar zenginlestirilmesini saglicaz bu olur BonePART said: normal diger bir cok ulke gibi topragi kazicaz betonu dokucez icine koyucaz durcak bu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 uzaya o kadar atığı atarsak yörüngemiz değişir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Toprağa gömmeye niye karşı çıkıyosunuz ben onu anlamıyorum. Onun da yeteri kadar korunaklı şekli yok mu? Direk ağaçlara mı gidiyor nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 lan veririz başka bi ülkeye, şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 SeaGle said: Toprağa gömmeye niye karşı çıkıyosunuz ben onu anlamıyorum. Onun da yeteri kadar korunaklı şekli yok mu? Direk ağaçlara mı gidiyor nedir ki? abi şöyle ki tamam betonladıık gömdük eyv.. e ileride unutulursa? bir depremde sızıntı olursa.. gibi düşünceler var aklımda.. hani ya gönderelim şrj olsunlar geldsnler (şarj olsun ne demek lan?) yada direk güneşe yollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yau babacum şu anda dünyada o kadar fazla tehlikeli kimyasal madde var ki hali hazırda kullandığımız, saymaya kalksa birisi ürkeriz herhalde. bu kadar zamazingo ile nasıl başa çıkılıyorsa nükleer artıkla da çıkılır. sorun yok, sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BabacumMostors said: SeaGle said: Toprağa gömmeye niye karşı çıkıyosunuz ben onu anlamıyorum. Onun da yeteri kadar korunaklı şekli yok mu? Direk ağaçlara mı gidiyor nedir ki? abi şöyle ki tamam betonladıık gömdük eyv.. e ileride unutulursa? bir depremde sızıntı olursa.. gibi düşünceler var aklımda.. hani ya gönderelim şrj olsunlar geldsnler (şarj olsun ne demek lan?) yada direk güneşe yollayalım abi niye unutuyosun manyak misin nukleer atik lan o nukleer silah uretiminde en basiti dirty bomb uretiminde kullanilan bisi gidip ole gomup kacmiyosun ki kacin kacin radyasyon geliyo diye basinda asker duruyo girisleri yasakliyosun bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi asker dursa daha kötü, nobette uyuyan askerin eline verirler depleted uranium'u "sen bekle ben gelip kursun kaba koyucağım zamanı biliyorum" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Olm başına asker dikicez de, nükleer ergenekon cephaneliği bulundu diye çıkmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Nükleer atıkların yerini unutmamak için kroki çizeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 olm atık dediğiniz çük kadar çıbık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bir de ceset gömer gibi iki çukur kazıp gömmüyorsunuz. gömmek demek tam olarak göömek bile değil.. dev ve çok derin tüneller zincirleri içinde sırdırmaz kaplarla getirilen atıkların yatay ve dikey olarak insan eli ile inşaa edilmiş ceplerde otomatize edilmiş sistemlerle toplanması olayı bu.. dünyanın büyük kısmında adamlar bile indirmiyor bildiğim kadarı ile bu atıkları. bi girişten konteynırları veriyorsun makineye, hooop indiriyor yerine onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Tenekeadam said: Nükleer atıkların yerini unutmamak için kroki çizeriz. ah komplocunun evinde krokiler bulundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aquila said: olm atık dediğiniz çük kadar çıbık lan. işlevliymiş ama dayı, o yüzden gerginlik yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Abi o kadar fakir, bomboş arazili ülkeler var veririz parasını gider. Ya da bir gemiye koyar fransanın limanlarından birinde batırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abiiyi de benim çüküm mü senin çükün mü? ben çükümü belime doluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi o çükün değil, anlatamadık bi türlü sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Fırat'a verin lan atığı, kullanır o biyerde http://4.bp.blogspot.com/_PhpWhtkmNrM/SrQTz5Ti7WI/AAAAAAAAAjQ/gskJzcMBXX8/s320/firat12.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi zaten nukleer guc ole fantastik bisi ki ole abi masraf olmasin cop torbasi alma bim torbasini geciririz cop kutusuna mantigiyla saklamiyosun abi 1001 tane protokolu olayi war sirf bu kullanim ardindan saklanmasi ve tasinmasi amaciyla ozel dizayn edilmis sacma guclu kutular var http://www.youtube.com/watch?v=1mHtOW-OBO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aquila said: abi o çükün değil, anlatamadık bi türlü sana. abi benim bildiğim tek çük bu başka da çük bilmem :( bazen geceleri ona sarılıp uyuyorumbelime sarında bazen kan devran olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BABACUM İMZAN ÖYLE DEMİYO??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar