Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi tam zamanı! Vakit daralıyor

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Toprağa gömmeye niye karşı çıkıyosunuz ben onu anlamıyorum. Onun da yeteri kadar korunaklı şekli yok mu? Direk ağaçlara mı gidiyor nedir ki?

abi şöyle ki tamam betonladıık gömdük eyv.. e ileride unutulursa? bir depremde sızıntı olursa.. gibi düşünceler var aklımda.. hani ya gönderelim şrj olsunlar geldsnler (şarj olsun ne demek lan?) yada direk güneşe yollayalım
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

SeaGle said:

Toprağa gömmeye niye karşı çıkıyosunuz ben onu anlamıyorum. Onun da yeteri kadar korunaklı şekli yok mu? Direk ağaçlara mı gidiyor nedir ki?

abi şöyle ki tamam betonladıık gömdük eyv.. e ileride unutulursa? bir depremde sızıntı olursa.. gibi düşünceler var aklımda.. hani ya gönderelim şrj olsunlar geldsnler (şarj olsun ne demek lan?) yada direk güneşe yollayalım

abi niye unutuyosun manyak misin
nukleer atik lan o
nukleer silah uretiminde en basiti dirty bomb uretiminde kullanilan bisi
gidip ole gomup kacmiyosun ki kacin kacin radyasyon geliyo diye
basinda asker duruyo
girisleri yasakliyosun bilmemne
Sosyal ağlarda paylaş

bir de ceset gömer gibi iki çukur kazıp gömmüyorsunuz. gömmek demek tam olarak göömek bile değil..

dev ve çok derin tüneller zincirleri içinde sırdırmaz kaplarla getirilen atıkların yatay ve dikey olarak insan eli ile inşaa edilmiş ceplerde otomatize edilmiş sistemlerle toplanması olayı bu..

dünyanın büyük kısmında adamlar bile indirmiyor bildiğim kadarı ile bu atıkları. bi girişten konteynırları veriyorsun makineye, hooop indiriyor yerine onu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten nukleer guc ole fantastik bisi ki
ole abi masraf olmasin cop torbasi alma bim torbasini geciririz cop kutusuna mantigiyla saklamiyosun abi
1001 tane protokolu olayi war
sirf bu kullanim ardindan saklanmasi ve tasinmasi amaciyla ozel dizayn edilmis sacma guclu kutular var

http://www.youtube.com/watch?v=1mHtOW-OBO4
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...