Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Yazın 3-4 aylığına 3g kullanmayı düşünüyorum netbookla birlikte. Araştırdım biraz tarifelerini . Zaten avea baştan fail . Turkcell ile vodafone arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi daha makul fiyat performans konusunda. Vodafone un haftalık sınırsızları güzel gibi görünüyo 7-8 mb a kadar hız ayda 72 lira gibi bir fiyat tutuyo ama o tarifenin nasıl işliyiceğini felan anlamadım pek. Turkcell 4 gb limitli 21 mb a kadar hız 49 liraydı sanırım yanlış okumadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 nerede kullanacağına göre değişir yazlıkta kulalnacaksan o bölgede ki hizmet durumunu sordur önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 öeh bide çekmeme durumu mu var yani . Ne anladım ben o işten yahu o zaman. İstanbul içinde olucam genelde ama işte ev yada işyeri kıvamında olmayacağı için yolda molda lazım oluyor . Bir de tatile felan giderken otobüslerin dandiri internetine katlanmamak için kullanmayı düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 telefon edip soruyorsun söylüyorlar :) mesela bozcaadada avea sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Friedman said: öeh bide çekmeme durumu mu var yani . Ne anladım ben o işten yahu o zaman. İstanbul içinde olucam genelde ama işte ev yada işyeri kıvamında olmayacağı için yolda molda lazım oluyor . Bir de tatile felan giderken otobüslerin dandiri internetine katlanmamak için kullanmayı düşünüyodum abi bundan cok iyi internet firmasi ismi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 internet için 3g de tek seçenek var turkcell ama paket olayına girmemeye çalış hatta internet kafeye git yinede kullanma 3g çok sorun yaşarsın ama para sorun değil diyorsan arada kopma çekmeme de yapar katlanırım diyorsan turkcell,başkasına bakma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 vodafone denemiş gibi konuştun? öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Sallamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar