Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Yaaa daha önceden kırılmış dişim aynı yerden daha kallavi bir şekilde kırıldı. Tekrardan kesip biçecekler mi yoksa harç yapıp beton mu atıcaklar ? Aşı felan yapmazlar di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 copry said: senko said: bu yasta daha ne dişi ya üstteki 20likler mi çıkıo lan yoksa? Mumkunlu. cekersin sen dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Onlugumu giyindigimde 'siz'li hitap lutfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ya arkadaş inci gibi dişlerim var, her gün 2 kez fırçalıyorum yok ağız suyudur ne varsa kullanıyorum. çürük yok, iltihap yok. doymuş olmama rağmen 2-3 saat sonra leş gibi ağız kokusu resmen. hala bulamadım sebebini. valla yeter lan milletin suradına bakarak konuşmak istiyom artık. ya nedir bunun çözümü valla artık hastalıktan değil hırs yaptım bildiğin sinir oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 sen gene konunun uzmanlarının dediğini yap tabii de eğer yemeği azıcık çiğneyip yutmak gibi bir huyun varsa, o huyundan vazgeç. iyi çiğnemen gerekiyor ağzındakini. yoksa ağız kokusu yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 mide? reflu fln olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ya öğrenci fakirliği sebebiyle bimden aldığımız ayçiçek yağları mideyi acıya boğuyo ama sürekli yaptığımız bir olay değil, benim olay sürekli. ulan allah korusun yere kurduğumuz yataklarda yatarken gece gece bi hoh yapsam istemsizce, herkes kaçar ortamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 valla haci bilemedim de sabahlari bende de oluo mesela, tabi benim mide gidik, ulser sagolsun. gun boyu varsa bademciklerden de olabilir belkim. kronik iltahaplanma olabiliyor bazi insanlarda, hastalik yapmiyor ama iltahapli olarak kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 meanwhile in ancient egypt, milattan önce 2000: http://1.bp.blogspot.com/-403OA5UrM4Q/UE4T855WCFI/AAAAAAAATnE/zNVceBMCrhQ/s640/ancient+dentistry.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ne şahane bir adamsın ya hiç bir sayfayı okumadan direk son sayfaya geldim hala cevaplıyor musun diye ama ısrarla veriyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Artariel said: ya arkadaş inci gibi dişlerim var, her gün 2 kez fırçalıyorum yok ağız suyudur ne varsa kullanıyorum. çürük yok, iltihap yok. doymuş olmama rağmen 2-3 saat sonra leş gibi ağız kokusu resmen. hala bulamadım sebebini. valla yeter lan milletin suradına bakarak konuşmak istiyom artık. ya nedir bunun çözümü valla artık hastalıktan değil hırs yaptım bildiğin sinir oldum lan. Diş taşın olabilir plak gingivitis ağız kokusu yapabilir. Sigara kullanıyorsan ondan olabilir. Geniz akıntısı reflü kaynaklı olabilir. Bir sürü etken var ağız kokusunda. Önce bir diş hekimine sonra kbb ye o da değilse gastroenterolojiye görün. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 elaidi said: ne şahane bir adamsın ya hiç bir sayfayı okumadan direk son sayfaya geldim hala cevaplıyor musun diye ama ısrarla veriyormuşsun. adam dedi, ban!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 elaidi said: ne şahane bir adamsın ya hiç bir sayfayı okumadan direk son sayfaya geldim hala cevaplıyor musun diye ama ısrarla veriyormuşsun. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bundan 10-12 yıl önce sık aralarla diş hekimine gitmek zorunda kalmıştım, adam şaşırmıştı bu kadar çok diş taşı mı olur diye. üçer aylık aralarla 3-4 defa diş taşı temizliği yaptırmıştım ama tam bir işkenceydi benim için. Ara ara diş taşları bir şekilde kendiliğinden kırılıyor, ön alt dişlerdeki bir aralığı da ben kürdanla müdahale etmek suretiyle temizliyorum kısmen. Ama rahatsız ediyor biraz bu diş taşları. 10-12 yıl önceki diş taşı temizliğinden sonraki ferahlığı rahatlığı tekrar yaşamak istiyorum ama korkuyorum. 10-12 yıl uzun süre, teknoloji değişti mi o konuda. O iğrenç ses çıkaran aletler çöpe atıldı mı? Başka, daha rahat bir yöntem bulundu mu? Temizletmek istiyorum ama tırsıyorum da bir yandan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yoo, gene darbeli matkapla giriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Maalesef hayir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ne darbeli matkapı hiltiyle giriyolarmis etimesgutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 20 lik dişi çıkarken ille de bir doktora gitmek gerekir mi ? öyle ağrı sızı yok şu an, birazı çıkmış durumda. Tam göremiyorum ama sanki düzgün çıkıyor gibi de... Yine de gitmeli miyim ki ? Yani illa ki çektirmemi falan söylerler mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 dişim çürüdü ne yapmamı önerirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Biz diş taşlarımızı taşlama taşıyla temizliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Sanayi jargonu uzerinden prim yapmak yasaklanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 pascalnouman said: ne darbeli matkapı hiltiyle giriyolarmis etimesgutta Ne hortumu, KANALIZASYON BORUSU dosediler ! Cikolatalar puskevitler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yumy said: 20 lik dişi çıkarken ille de bir doktora gitmek gerekir mi ? öyle ağrı sızı yok şu an, birazı çıkmış durumda. Tam göremiyorum ama sanki düzgün çıkıyor gibi de... Yine de gitmeli miyim ki ? Yani illa ki çektirmemi falan söylerler mi ki? 20 lik disin sorunsuz da ciksa 6 ayda 1 dis muayenesi yaptirman gerekir , 60 yasina geldiginde doslerin agzinda kalsin istiyorsan . Disi curuyen arkadasim , yumurtanin sarisi ile beyazini ayir , surme bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 20lik dişim çıkıyor herhangi bir acı yok ama yanma kaşınma arası bir his var. bu sorun yaratmıyor. fakar arka dişlerimle birşey yerken ağrı oluyor? ısıramıyorum. normal mi bu? 20lik dişin olduğu yer değilde arka dişlerimden biri acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yarım gömülü ya da tam gömülü kaldıysa ittiriyodur alttan alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar