elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben çatalı diş etime bastırınca acıyor. bu diş sağlıklımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 copry said: Atamalar olursa , yakinda ben istanbulda tanidik disci olucam saygi deger fixmen ^__^ Tüh o zamana kadar ben gitmiş olurum. Gelirsin umarım İstanbul'a; suşi seven arkadaş sıkıntısı çekiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ShadowFury said: diş hassasiyeti hangi ölçüye kadar normaldir? mesela buzlu içecek içerken, dondurma filan yerken hiç sorunum yok ama diş etime buz değdirip beklettiğim zaman ağrı hissediyorum, bu dişle ilgili sorun belirtisimidir yoksa sağlıklı bir dişin de bu kadar hassasiyet göstermesi normal mi? Dislerin gayet saglikli bence zorlama ben dondurma yerken bile hassasiyet yasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 elesso said: ben çatalı diş etime bastırınca acıyor. bu diş sağlıklımı Anlamadim , catalin ucunu mu batiriyorsun? Haydar Bas gibi hissettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 fixmen said: copry said: Atamalar olursa , yakinda ben istanbulda tanidik disci olucam saygi deger fixmen ^__^ Tüh o zamana kadar ben gitmiş olurum. Gelirsin umarım İstanbul'a; suşi seven arkadaş sıkıntısı çekiyorum :). Umarim gelirim , cok tesekkur ederim ^__^ Sushi sevmeyen arkadas mi olur yaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 evet ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 copry said: Sushi sevmeyen arkadas mi olur yaa :P Tipik Türk tepkisi: "Çiğ balıkg? böehgh" :). 100 kişiden anca 2-3 tane fln var. Üni zamanında sık sık giderdik de iş hayatı - tatil fln derken doğru dürüst buluşamıyoruz artık. Suşiyi geçtim zate doğru dürüst balık seven de yok. Ne kadar etçi bir milletiz. Ben de tam tersine balık delisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ya şimdi şöyle bişey var da dişçimi aramaya üşendim, zaten pek de sevmiyorum herifi. yirmiliği çektirdikten 1 hafta sonra ufak bi baloncuk oluştu orda, bi ara çekildi şimdi gene dolmuş -ne dolmuş bilmiyorum. ama dilimle yokluyorum oynuyorum, herhangi bi acıma hissi yok, o yüzden iltihap, apse vs değildir diye düşünüyorum. doğru mu düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Oluşup kayboluyorsa iltihap olma ihtimali var maalesef. Muayene ol derim. Görmeden bişey diyemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hmm tamam olmadı gideyim bi ara baktırayım, teşekkürler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 türkiyede diş hekimliğinde uzmanlık yapacaklara sabırlar diliyorum. ortodonti ile cerrahiyi eğitimini eşit süre yapmak neyin kafasıysa cidden? ortodontiye 4 sene ne abi? amerikaya gidin 4 yıl cerrahi + 2 senede M.D. veriyorlar adama bizimkilerse ortodonti ile cerrahiyi eşitlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Patinin çok sevgili dişçileri, üst ön dişlerimin dip kısmında sanki kırık gibi bişi var minede. Biraz bakındım asit erozyonu desem değil dişerde saydamlaşma yok. Mine yumurta kabuğu gibi kırılmış sankim. Bu nedir, aşırı derecede dişci fobim var. O koltuğa yatmadan bişilerle halledelilebilir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 görmeden bişi söylemek zor ama "white spot" denilen çürük başlangıcı diye açıklayabileceğim demineralizasyon sahaları olabilir. bu aşamadayken dolgu vs ye gerek duyulmadan iyi bakımla durdurabilirsin çürümeyi. aşağı yukarı şu tip bir şey gibi gözükür; edit: google görselden direk link koyamadım fail :) white spot caries diye biraz incele istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Peki bu minenin gitmiş kısımları tekrardan mineralize olur mu? Yoksa başka bir işlem mi gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 maskelemek için bazı teknikler var bildiğim kadarıyla ama tam olarak eski görünümüne kavuşmaz. büyüklerse, estetik olarak ciddi sorun oluşturuyorlarsa kompozit dolgu düşünülebilir. ama bunlar dediğim gibi "white spot" olarak düşündüğümden. bi resim vs çekip yollayabilirsen daha düzgün yönlendirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Tooth mousse sürsün bişeyi kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Sağolasın, gittim doktora. Acılı bir süreç beni bekliyor. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 copry'e "diş perisi" diye title versin yönetim. hatta avatar versin falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 lan iren benim yine dislerim kasinmaya basladi dis kasiyicimi da istanbulda birakmisim zor tutuyorum bisileri kemirmemek icin kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Dis cikariyorsundur muhtemelen senk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu yasta daha ne dişi ya üstteki 20likler mi çıkıo lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 senko said: lan iren benim yine dislerim kasinmaya basladi dis kasiyicimi da istanbulda birakmisim zor tutuyorum bisileri kemirmemek icin kendimi oyuncak kemikler var abi onlardan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kemik değil de simit gibi bişi almıştım ahanda şundan: ama istanbulda kaldı bu kemikler sert oluyor galiba bi de, daha yumuşak olanları var mı ki o kemiklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 senko said: bu yasta daha ne dişi ya üstteki 20likler mi çıkıo lan yoksa? Mumkunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar