aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 gerzegin dibiymis lan adam, ayrildigin kizin disci koltuguna yatilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sorulup söylendi mi bilmiyorum ama bu 20 liğin çıkmama ihtimali var mı ? Tıpçılardna cevap bekliyorum :) 25 olduk ses seda yok , hiç çıkmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 icerde kalmistir, git baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 çıkmıştır belki farkına varmamışsındır, bana öle oldu bi ara diş için kontrole gittiğimde ya benim 20 liklerden ses çıkmadı dedim kadın bakıp hepsi çıkmış çoktan demişti ^_^ bi de dişlerin bebek dişi gibi dedi, çok küçükmüş dişlerim lal o yüzden rahat rahat çıktılar herhalde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 dislerin bile kawaii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kithnos_1 said: Sorulup söylendi mi bilmiyorum ama bu 20 liğin çıkmama ihtimali var mı ? Tıpçılardna cevap bekliyorum :) 25 olduk ses seda yok , hiç çıkmasa bari copry de uğramaz olmuş artık, ben cevapliyim bari evet çıkmayabilir, çok ileri yaşlarda sürebilir. hatta hiç oluşmamış da olabilir. misal bende 4 tane değil 3 tane vardı.yaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Babs gece 3 'te sormus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 eheh bakmadım ki ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 20lik diş trolü mü o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Eet ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 komik degil cok can yakiyor gülmeyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ben hala çektirmedim ağlanacak halime gülüyorum haklısın, gülmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 beni erken çıktı o diş 18 de çıktı tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Merhabalar Bende bu başlığı yeni gördüm bir danışayım dedim :) 1-2 aydır ciddi anlamda çene ve baş ağrım var. Diş doktoruna (çene bölümüne) gittim ve gece uyurken dişlerimi sıktığımı söyledi ve bunun için gece plağı diye bir zamazingo verdi. Ancak bu benim tabi ki dişlerimi sıkmamı ve hali ile oluşan ağrılarımı engellemiyor, sadece dişlerin aşınmasını engelliyor. Evet şimdi doktor bey/hanım ne yapmam gerekmektedir yardımcı olursanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 psikologa gitmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 20yaş dişi ağrısı yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Dis sikmanin etyolojisinde ne var once onu bulmak lazim ve genelde stres kaynakli oldugu icin psikologa gitmek yararli olabilir. Gecmis olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ben de gece uyurken birbirine sürtüyomuşum dişlerimi gıcır gıcır. bunun da mı çözümü gece plağı acaba? bi de pahalıymış la bunlar yok mu daha ucuz yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 diş sıkma durumu eklemlerinizde hasara yol açmışsa doğru yapılmış bir plak ekstradan faydalı olur. doğru yapılmış bir plak diyorum zira yanlış uygulanırsa durumu daha da ilerletir. üniversite hastanesinde 25lira civarı bir ücrete yapılıyor gece plağı, özelde ne kadar ittirebilirler maks :) edit: bir de dendiği üzere olay stres kaynaklı olduğu için kendi psikyatrik yaklaşım şart. kendini telkin etme, gün içinde diş sıkıp sıkmadığınıza dikkat etmeniz falan farkındalığınızı arttırır, daha kolay yenersiniz. dipnot; kas gevşeticiler de ağzınızı açmakta zorlandığınız, ağız açıklığınız kısıtlandığı zaman işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yutmayalım bunları gece uyurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://www.istanbulftr.com/uploads/Splint.gif bu temsili resim, bunun şeffaf olmayan ve daha hacimlisini, daha kalınını gece uyurken yutabilirim dersen saygılar derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 benim 24 yaşımda çıktı 20lik diş bi tane çıktı gayette düzgün çıktı çekmeye gerek yok dedi doktorda ağzım yamuldu gibi lan eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 benim hla çıkmaya devam ediyor 3-4 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar