Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ahah mühendissin di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Archangel_ said: örneğin şunu çekmeye çalışırken bırak hastayı kör etmeyi, öldürebilirsin bile :P o ne lan! adamın beynine kaçmış diş daha acı çekmesin vurun kafasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 diş ipi yerine aslında su jeti falan almak lazım gibi. bi kere para veriyorsun sonra hem rahat ediyorsun hem süreden tasarruf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Abi birleşip şu oto yıkamacılardaki aletlerden alırsak, hem ucuza gelir, hem sırayla birbirimizin dişini yıkarız. İçine de macun döküp köpürtürüz, köpüklü iç dış yıkama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 muhauhauahuhauhau tr fiyatı 200-220lira bu arada. amerika fiyatı 40$-65$ arasında. tr'den alırsanız bildiğiniz gerzeksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Almanyadan alalım iyice kazık yiyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Abi sen yurt dışında değil miydin, gelirken getir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 İstanbul'da değil mi o şimdi ya? Laftan lafa atlıyorum helal bana pek sıkılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 abi nerelerdeyim ben de bilmiyorum bi oradayım bi burada geçen gün bir site izlanda'da olduğuma kanaat getirdi mesela. eyvallah dedim. kralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ya da ne uğraşıyoruz ki abi, wastyrx zengin değil mi. Basınçlı su tabancası fabrikası kursun bi tane, ürettiklerinden birini de bize hediye etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 patron bize iş ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 wasti para mı basıyor lan! retorikten gerçek soruya çevireyim aslında wasti para mı basıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 wastinin vücudu dolar balyalarından oluşmuş diye duydum ben. O yüzden köşeli köşeliymiş eski 3d grafikler gibi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 lan ben geçen gün bi bi buçuk saat oturup pixel art yapmıştım bak. unuttum onu ben. ilginç be :/ bitirdim mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 minecraft gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yok normal pixel art. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 abi ufacık ufacık piksellerle gözünü bozucaksın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ben copry ile archangela muayenehane açayım siz gidin indirimli geçirsinler size daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 katılıyorum. bu arada o su jetleri o kadar pahalı olmasa gerek ya trde de edit: internette pahalıymış cidden, diş depolarından daha ucuza temin edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 20 lik dişlerim belirgin bir hal almaya başladı, tamamen çıktıktan sonra mı çektirmek lazım yoksa yarısı çıkmış yarısı çıkmamış şekilde çekilse sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o filme ne ya beyninde diş çıkmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 benim bir dişimini yarsısı kahverengimsi oldu, nedir acaba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kavurma said: 20 lik dişlerim belirgin bir hal almaya başladı, tamamen çıktıktan sonra mı çektirmek lazım yoksa yarısı çıkmış yarısı çıkmamış şekilde çekilse sorun olur mu? bir yıl kadar bekle eğer herhangi bir sıkıntısı yoksa sana . tamamen sürmezse zaten yarı gömülü şekildeyken çekilmek zorunda kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 codename_curse said: benim bir dişimini yarsısı kahverengimsi oldu, nedir acaba bu çürük olabilir diş taşı veya renklenme de olabilir. görmeden birşey söylemek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sağ üst 4-5 e dolgu yaptırdık bugünde. çene cerrahına gitmen lazım 20 lik ler için dedi. öndekileri çürütürmüş. neyse bitti şimdilik. tıp bayramınızda kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar