sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Gideceğim, 1 sene kalacağım. Dil kursu muhabbetine falan ama asıl amaç yaşamak, görmek, eğlenmek biraz da. Doğu yakası olacak. New York istemiyorum. Öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 mayami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 florida miami hatta hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 abi miami de çok fazla istemiyorum sanki ya. daha bir "Şehir" olsa güzel olur. Ne bileyim Atlanta gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 san diegoya pek güzel diyorlar california da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 abi peki kiyida mi olcak illa olmucaksa ben pittsburge gittim guzel bi yer mesela ufacik yer 3 milyon felan nufus var ama 11 tane mi ne universite var gece hyati sinirli ama bu sayede azina kadar dolu mekanlar en guzeli sampiyon bi nfl ve nhl takimlari var(steelers ve penguins) bide boston olabilir cok turk war bayada iyi universite war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 DOĞU YAKASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 mayamiye git, arabada dexterın latin soundtracklerini açıp gez, tonights the night diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Yok abi kıyı olması şart değil tabiki, boston iyi fikir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben olsam Boston'a giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Sparkcaster said: mayamiye git, arabada dexterın latin soundtracklerini açıp gez, tonights the night diye hassssssss sıçtık. sırf bunun için gidebilirim aslşdasşldkasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Peki bu şehirlerde yaşamış olan, hani part time iş olanaklarını bileniniz var mı? Gitmişken çalışırız tabi boş durmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 yane baya universite var benim bildigim cunku amerikaya okumaya giden arkadaslarimi 1/4 u bostondaydi hatta bostonda belirli donemlerde turk gunleri felan yapiyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 utah, phoenix =P o deil de amerikada ya$adim diyebilmek icin, sirf o karizmayi yapip kadinlari yanina cekebilmen icin NY, miami felan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Türk olup olmaması çok mühim değil abi ya, az olsa daha iyi bile olur belki. New York'ta kuzenim yaşıyo gerçi de şimdi çok dağıtırım para harcarım diye istemiyorum keza miami de aynı sebepten. Hem böyle dilim güzelce geliştin hem de 3-5 çalışayım ne bileyim araba alıp kargo dağıtırım falan tecrübe olsun amaç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Abim Atlanta'da yaşadı 5 yıl, oradan bile memnundu çok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Boston tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bu arada pennslyvania dusunursen hoca efendimizde Pocono Mountains civarinda oturuyor scranton civarina felan tasinirsan soylesilere katilabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Penthesilea said: Boston tabi ki bi pros cons yapsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sipeyskeyk said: Türk olup olmaması çok mühim değil abi ya, az olsa daha iyi bile olur belki. New York'ta kuzenim yaşıyo gerçi de şimdi çok dağıtırım para harcarım diye istemiyorum keza miami de aynı sebepten. Hem böyle dilim güzelce geliştin hem de 3-5 çalışayım ne bileyim araba alıp kargo dağıtırım falan tecrübe olsun amaç bu. nasil caliscan? calisma vizen yoksa legal calisamassin ancak kacar calisirsin ordada meksikali gocmenler gibi saati 2 dolara flena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 illegal part time işte maksat paramı çıkarayım değil abi hani gidip malak gibi yatmayayım. araba alırım bitane kargo dağıtırım benzinini çıkarsa kendini amorti etse yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 aga iyi guzelde orasi turkiye deil ole selam ben caliscam desen nasil olcak aceba bence zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 BonePART said: aga iyi guzelde orasi turkiye deil ole selam ben caliscam desen nasil olcak aceba bence zor yok yahu abim yaptı ondan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 amerikada dil okuluna gidersen çalışma izni yok, ingiltere de haftada 20 saatten 10 saate düşürdü. ama başka nasıl alabilirsin çalışma izni bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tavsiyem eğlencenin dibine vur. 1 kere geliyoruz dünyaya. gençliğini yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar