SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Selam, Yağ, toz, boya, tiner falan gibi bilimum sanayi pisliğiyle haşır neşir olduğumuz bi işletmemiz var. Eskiden gayet güzel hallettiğimiz temizlik işi şimdilerde sıkıntıya girmeye başladı. Gün içinde birçok kez elimizi yıkamak zorundayız. Uzuun bir süredir beyaz krem deterjanlar ile hallediyorduk bu olayı. Hatta önceleri şu meşhur mintax krem deterjanlar vardı. http://images.gittigidiyor.com/2728/D-amp-K-MINTAX-KREM-BULASIK-DETERJANI-ORJINAL-KUTULU__27286383_0.jpg Şimdilerde bulunmuyor bunlar. Geçen sene 3 kiloluk falan almıştım süpermarketlerden birinde bulup. Geçen yazın sonu bu sezonun başı derken bitmiş haliyle. Çıktım aradım falan hiçbir yerde bulamadım. http://www.turkmengida.com.tr/Resimler/Urunler/BINGO_KREM_YESIL_400_GR_B.jpg Şu yeşillerden istemiyorum. Bunlar bulaşık için daha çok. Beyazlar kadar performans vermiyor zaten. Ben bu beyaz krem deterjanlardan arıyorum. İnternette saatlerdir aradım yok arkadaş. Online alışveriş hizmeti veren temizlik ürünleri satan bi site de yok adam gibi. Son çare şu fabrikalarda kullanılan temizlik ürünlerinden arayayım dedim. Adam gibi bi sitede buldum 3-6-30 kiloluk seçenekleri var onun da. 6 kiloluk alsam kargo ücreti kendisinin 2 katı. Anlaşmalı bi yer var mı diye sorayım dedim iletişim formu çalışmıyo sdfg Şimdi, şöyle internetten, ya da Bursa sınırları içerisinde bana beyaz krem deterjan alabileceğim yeri söyleyecek, ya da olmazsa sanayide karşılaşılan ağır kirlere çare olacak bi deterjana yönlendirecek babayiğit lazım. Var mı ulen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Gittigidiyor'da var, da amcam altın satıyor sanki. 2.5 lira lan onun kutusu sdfg. Üretimden kalktı mı ki ondan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Evet bu saatte ilginizi çekmediğinin farkındayım bu konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 e yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 hmm mintax oouu bingo vaov cif ömm mintaxla canım mintaxla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tornaci ya da araba tamircisi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bi marka daha var sanirim ama daha pahali fiyati, o yuzden degmez almaya, MARC miydi neydi,metroda bulursun. ama bu ikisi standart, dukkana giren seyyar saticilardan alacaksin bunlari. ya da sanayii bufelerinden, bakkallarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 70 lira ne lan ahahah collectible mi oldu mintax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bide foruma sormaktansa P&G yi arayip sorsana abi toptanciya yonlendirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Esh said: bi marka daha var sanirim ama daha pahali fiyati, o yuzden degmez almaya, MARC miydi neydi,metroda bulursun. ama bu ikisi standart, dukkana giren seyyar saticilardan alacaksin bunlari. ya da sanayii bufelerinden, bakkallarindan. Tornacıda çalışmıyorum da çok da uzak bişey değil pislik olarak. Sürekli profil demirlerle falan bizim iş. Üzerinde bayaa yağ oluyor lanet şeylerin. Bide raspa yapıyoruz pas tozu falan yapışıyor iyice. Bu arada çalışmak derken kendi dükkanımız var haftasonları eve döndüğümde bi de yaz tatilinde falan yardım ediyorum da, çalışıyorum yani işte ahasdf. Herneyse, aslında biraz pahalı da olsa sorun yaratmayacak. Çünkü tam temizlenmemiş ellerle arabaya biniyoruz içine ediyoruz arabanın. E yemek yiyiyoruz dükkanda yeri geliyor, kötü oluyor o yüzüden. Metro'ya bakayım ben en iyisi. Birde bizim dükkan sanayi sitesi içinde falan değil şehir merkezine falan yakın, o yüzden öyle malzeme satan yer de bulunmuyor pek. Gerçi bu fikir de iyi oldu sanayi sitesine iş düştüğünde oradaki marketlere bakınayım bi. P&G yi arayıp mintax ın akıbetini öğrenmek de iyi bi seçenek, gerçi internette direk mintax kimya temizlik aş diye bi telefon numarası buldum onu mu arasam önce, sefaköy diyo adresini bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bizde sac ve profl kullaniyoruz boyahane dahil butun imalat arap sabunu kullaniyo daha sikayet eden olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Abi normal yağı hallediyor da, yağ ile raspanın tozu birleştiğinde çıkmıyor. Şurada http://www.onaykimya.com.tr/katalog.php?kat=4 http://www.onaykimya.com.tr/detay_tr.php?id=28 şöyle bi ürün buldum. İletişim kurdum form doldurdum detaylı bilgi verecekler fiyatıyla ilgili bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Şimdi geri döndüler bu firmadan. 6 kiloluk seçenekleri varmış. Bi de 20 kiloluk. 20'lik 150 lira, 6 lık 40 liraymış. Bide kargo ücreti var anasını satim. En ucuz kargo hangisidir lan ona yönlendireyim sipariş edince ahadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 en ucuz kargo sirketin anlasmali oldugu kargodur cunku normalde ole ahims ahim bi fark yok 3 5 lira ama kargo ile anlasirsan yariya iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Kargoyla pek bi işimiz olmadığı için anlaşmalı kargo olayımız yok. Bize bazen tente geliyor 4-5 metrelik falan. Onlar da nakliye şirketleriyle kargo değil de. Hani bu ambar falan diyorlar. Tam da bilmiyorum sdf Pedere sorayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ambar ayri abi o bole malzeme yollucaksan kamyon olayi iste tonajla malzeme yollar onlar kilo basina 4 kurus felan gibi efsane ucuz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Neyse her halukarda en az 20 lira da kargoya verilecek. Gerçi ordaki elemana her sezon alırız muhtemelen falan dedim onlar da kargo şirketiyle konuşalım mümkünse biz karşılayabiliriz dediler. Kısmfet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 aga profil yağı dediğin tinerle çıkar, sora herhangi sabun yada benim narin ellerim tinere gelmez diyosanız arap sabunu+talaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 profil yagi cok ibnetor bir yag ama cikmaz degil. caglayanda falan mi dukkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Abi narin el diye bişey yok eller kösele gibi sdfg Şimdi sürekli temizliğe ihtiyaç duyduğunda tiner iyi olmuyor. Birde tiner zaten tam temizlik değil sadece yağın kaba kirini alıyor yani. Mintax ın o dediğim şeyini kullandıysanız bilirsiniz direk refresh çekiyor ele sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tiner çıkarmıyosa fakir tineri kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Esh said: profil yagi cok ibnetor bir yag ama cikmaz degil. caglayanda falan mi dukkan? Gemlik kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 zırt pırt elini temizlemen gerekiyosa http://www.naturel.gen.tr/images/products/BEYB%C4%B0%20EL-200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 yalniz bizim demirciler bingo kullaniyodu bi donem, sonra litrelik antibakteriyele terfi ettiler sanirim. ama emin deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar