Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloodline Champions

tunca

Öne çıkan mesajlar

Engineer
Herald
Guardian

4. ne ravener mı? onu yeni açtım çünkü.

Engineer bence zayıf. Vanguard ile birlikte oyundaki 2 zayıf halka. Uzman olna da iş yapar ama ortalama adamın elinde eksikleri göze batıyor. Engineer melee kitelasın diye yapılmış olduğundan bu rotation geçen rotationın Vanguard'ından çok iş yapar.

Yalnız genel olarak balance namına oyunun harika bir iş çıkardığını söyleyebilirim.

Casual oynadığım soloda sonunda gümüşe kapağı attım. İşin komik yanı başladığımdan az puanla oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

normal pingim 65-85 falan ama işte türkiye şartlarında belli olmuyor. haftasonu tam bir lagfest.

oyun süper ama ben baymaya başladım. solo ladder zaten bayık birşey. üzerine kazanınca 3 puan, kaybedince -15 puan gelmeye başlayınca oyundan soğudum. bir de silver dedik lowbie olmaz dedik yine g1 geldi takımıma. 4 victorysi vardı diyor bu champ iyi mi ilk kez oynuyorum ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Yeni rotation:

said:
Blood Priest, Thorn, Igniter and Ranid Assassin

İnanılmaz iyi maçlar dönüyor bpriest sayesinde ahah, millet iyi alışmış ezmode healerlara.

yeni rotasyon arcane in dediği gibidir. oyun solo olunca böyle oluyor. eklesin herkes birbirini friende. beraber takılalım eğleniriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok az maç izledim o yüzden In Soviet Russia oynadı mı bilmiyorum. Ancak final şimdiye kadar bu oyunda gördüğüm en iyi maçtı.

İlk seri 3-2 bitti, loser bracketdan gelen takım kazandı ve maçlar da genelde 3-2 bitiyordu.

Setup ve taktikleri yazayım.

Winner Bracket:
Alchemist / Nomad / Spearmaster
Engineer trainlediler. Nomad ağır CC kastı ama damage da inanılmaz. CC targetları Harbinger. Alchemist EX injection ile Harb tanklıyor.

Loser Bracket:
Pyschopomp / Engineer / Harbinger
Engineer Psychopomp desteğiyle kitelıyor. Harbinger sağlam CClenmediği sürece Alchemist'e odaklanıp kamyon gibi vuruyor. Harb ulti bastığında Engi attack speedini bufflıyor. Harbinger çekerek, yanına gelerek yardımcı oluyor. Team work 10/10

İkinci seride ilk maçı kaybedince Nomad Gunner'a geçti. CC azaldığı için daha kötü sonuçlandı. Tekrar Nomad aldı ama toparlayamadılar. Pyschopomp / Engineer / Harbinger kazandı.

takım adları teamcrack ve love rocketdı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

olm ben de bunun başlığını açıcaktım. vay anasını...
ben cuma başladım it gibi oynadım level 19 mu neyim rütbem de veteran berserker 11 galiba.
akıyorum o healcı buffcı amcayla
varsa oynaşanlar ekleşelim ventte falan takılalım beraber oynayalım ben çoh sevdim oyunu

(jahrein oyun nickim)
Sosyal ağlarda paylaş

Guardian tavsiye etmiyorum. Boş bırakılınca çok vurması ve defansının zayıf olması no brainer focus target olmasıyla sonuçlanıyor. 5v5'de epiktir kesin.

Ben pek oynayamıyorum. Hem lag var hem de ping düşükken bile lag gibi birşeyler oluyor, abilitylere basıyorum atmıyor. 4. basışta falan anca. :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...