arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel abi o. Bende de oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ya bazı skillerin secondaylerini nasıl kullanıcam? d1 d2 diyenleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 d1 d2 dediğin mouse un sol ve sağ tuşu işte.. secondary ne özelliği varki skillerin ne ki? (bi igniter bi boomerang oynadım daha ondan bilmiyoda olabilirem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bugun maıl adresıme key yollamıs fguncom.belkı bırıne lazım olur dıye yazıyorum.ıhtıyacı olan kullansın.ayrıca oyuna kayıt olunca extra 2 key daha varmıs ıcınde gelen maıle göre. Here is your exclusive beta key: 3T9XH3TDTT548HXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 mesela nomadda diyoki, sağ tusa basıp attığın anenın iki moduv ar gibi, birinde arc seklinde diğerinde düz atıyo bomerangı. normal attack'ından bahsetmiyorum ikinci skillden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 2 modu yok ya. bazı skilleri haste basınca koşarak atabilir hale geliyosun odur. varsada 2 kere sağ tıklamayı dene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok haste acınca ikinci skilli kosarak atamıyosun. normalde x-strike arıto sag tusa basınca direk, ama tooltipde bide s-strike var. baska bi sekilde attığı boomerangı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 neyse birazdan bakarım ama loldende düştüm mna koyim böyle bahtın giricem bak bloodline serverları göçücek. ya sanırsam %100 energy olunca (yanında energized yazıyor) yada bu orblar var etrafta onlardan alınca oluyor bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 d1=1 d2=2, acip baksaniza olm keylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi biri köprüleri görmüyorum demiş. ben de görmüyomuşum lan asdasdasda nası çözücez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 dev said: rry for not replying to your posts earlier. There might actually be a simple solution to your problem since we had some players had this bug before, and they where all from the same country (Turkey). When they changed their language in Windows to English everything worked as it was suppose to. Please try to change the language to English and see if that works for you guys. If it don't work then please post your log-file here. yazmıs forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ne için o be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.bloodlinechampions.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=5908 kayıp modeller için developer tarafından yazılan çözüm yolu Bir çözüm yolu işe yarayan başka : Çözünürlüğü en düşüğe alın, graphic ayarlarını orta az arasında oynatın falan düzeliyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya register.funcom.com 'dan üye daha önceden elimde olan accounta ekledim giremiyorum beta forumuna en düşüğe alıp windowed mu takılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Windowed kısmını bilmiyorum bende de yoktu oynarken modeller yazılan hiç bir çözüm yolu işlemedi sonra çözünürlüğü düşüğe aldım, grafik ayarlarını en düşük orta arasında değiştirdim bir kaç kere geldi eksik olan modeller. Gelmezse bilemem, bir yötem bu sadece. Oyunu başlattığımda modeller eksik oluyor mesela çözünürlükle ayarlarla oynuyorum bir kaç maç sonra düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 1024 yapıp low falan yaptim çıktı ilginç şimdi tekrar 1680 yapıp high dedim oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 geldim bende bi var bi yok köprüler bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ulan ben de diyorum niye havada yürüyoruz. pehh. köprü varmış oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gayet zevkli bir oyun çok hoşuma gitti ancak bazı zamanlarda öyle bi lag oluyorki oynanmior server browser yaptığımda 3 5 oyun falan gözüküo onlarda 150 ping sizde de lag ile iligili sorun varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ilk gün 80-90 pingdi. sonrası ısrarla 250 oynamıyrum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 valla bugun başladı bende gece ve sabah çok güzel sorunsuz oynuyordum anlamadim alla alla bağlantımda problem mi var sonra serverlarmı uçuk anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fazla beta keyi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 beta key varsa bende isterem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bana da key gelmis basvurmamistim bile dsfg. Nasil beraber oynucaz simdi? 10 sayfa okumak zoruma gidior :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar