deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Wispy said: 8 sene Alman Lisesinde okuyup, Abitur alıp ardından 6 sene hiç dinlemeyip/okumayıp/konuşmayıp koskoca dili unutan da bir ben varım herhalde Yakın değerlere sahibim sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Sprachdiplom'um var b1, ailemin evinde çerçevede duruyor.Unuttum gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Wispy said: 8 sene Alman Lisesinde okuyup, Abitur alıp ardından 6 sene hiç dinlemeyip/okumayıp/konuşmayıp koskoca dili unutan da bir ben varım herhalde aynısından var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 siz iyisiniz yine. 40 sene almanyada yasayip bi kelime almanca bilmeyen almancilar var. almanlar ENTEGRASYON diye bagirmakta haksiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 şayze turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ich Auslænder Ich nichts Deutsch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar