4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 uzun bir zamandır mutsuzum. hayatımda eski neşe, renk, heyecan yok. siyah beyaz herşey ve bunların üstünde hala unutamadım hatta bazı durumlarda takıntı yaptığım birisi var ayrılık üstünden 6 ay geçti ama gün geçtikce zorlaşıyor özlem daha artıyor ilk zamanlar kolaydı oysa ki ama sorun sadece sevgili değil, genel olarak mutsuzum. sizinle paylaşım belki kafamda bi ampul yanmasına sebep olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Dostum öyle elle tutulur bir problemin bile yok mutsuzum demişsin. Yanında olsam bi tokat atar sonra duşa sokar sonra da sokağa atardım seni. Aslında hayat sokaklarda. tabi saat 1 de gelip medya kralını da izleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 montla sıç falan demeyeceğim, polyannacılık oynamaya da gerek yok. ufak fırsatlar vardır hayatta mutlu olmak için. onları dibine kadar kullan. arkadaşlarınla çık bir gün uzak bir yere günübirliğine kal gel. git soğuk bir duş al. bağıra bağıra banyoda kafana soğuk suyu dök. en olmadı hacı. en olmadı. git annene babana sarıl. seni seven kim varsa onlarla vakit geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ahaha bak aynı anda yazılan mesajlara ehau. aklın yolu bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Dinan'la duş almayı denemelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yapıcağın şey çok basit önce lösev e gidiyorsun ardından bir huzurevine ardından da şafak 300 den büyük olan bir askerle konuşuyorsun.başında olabilecek tüm dertlerin küçüldüğünü hissediceksin. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bende biliyorumda, işlerim cok yoğun sabah 8'de girip akşam 10 - 11 gibi cıkıyorum şuan işteyim ama bu işe devam etmek ve işimi yapmak zorundayım. tabiki dedigin gibi elle tutulur bir sorunum yok ama hayatımda neşede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 herkes mutsuz. alışın buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 mutluluğu en çok sevgililerimizle yaşadığımız için, onlar gidince mutluluk da gitti zannediyoruz. başka kapılardan zorla, illa ki değişecektir hayatın. senin sorunun o hatun hala. kendimi aşk doktoru gibi hissettim. erkek meriçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dasaaa said: herkes mutsuz. alışın buna.. mutlu olalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Lustral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 oyalancak bişi bul geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 moonfall said: Lustral Kullanan arkadaşlarım var cok şikayetçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 said: mutlu olalım o zaman oool.. <-bunu ağzınızı yayarak okuyacaksınız.. ol demekle olunmuyor ki.. iş güç ağzına sıçacak, yupppiii diyeceksin sen de huh? herkes bi şekilde mutsuz abi.. yaşadığın süre içinde mutlu olduğun yüzde %20falan çıkarsa "oha ne güzel bi hayat geçirdim" diyorsun ölürken.. 9.kez gelişim oradan biliyorum.. damn you reincarnation (yumruğunu da sıkar sallar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 onu begenmediysen cipralex verelim :) eger bu mutsuzluk hayatın geneline yayılıyorsa ve uzun sürelise belki bir doktora danışılmalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 o mükemmel alıntıyı yapmam lazım; said: memlekette tek mutlu olan şey akümüz http://www.ozdemotolastik.com/mutlu1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 aslında hep yanlış doktorlara gidiliyor.. ilaç ilaç ilaç.. bu çözüm değil ki! kalıcı çözüm için estetik yaptırıp daimi :D <-gülen surata kavuşacaksın işte.. hep mutlu.. en azından görüntüde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Hindistan'a gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 hindistanda dizanteri olup montla sıçarken mutsuzluğun tadını çıkartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Jai guru de va om abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 şunu yap bunu yap demekten önce, kendini sorgulamaktan vazgeç. herkse bunu yapıyor naptım nasıldı zart zurt. geç bunları geç geç geç. seni tarifi söylenemez bir hisse sokup seni oyalıyor sadece. kalkıp yapılmadık iş, tutulmadık söz, aranmadık arkadaş varsa hepsini yapıyorsun geliyorsun. sonra kalkıp hala bir gün hepimiz ölücez yav dersen demekki dayak istiyorsun, hemen izmir bornovya gidip dayak yiyip geliyorsun. anlatabildim miğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 gecko said: şunu yap bunu yap demekten önce, kendini sorgulamaktan vazgeç. herkse bunu yapıyor naptım nasıldı zart zurt. geç bunları geç geç geç. seni tarifi söylenemez bir hisse sokup seni oyalıyor sadece. kalkıp yapılmadık iş, tutulmadık söz, aranmadık arkadaş varsa hepsini yapıyorsun geliyorsun. sonra kalkıp hala bir gün hepimiz ölücez yav dersen demekki dayak istiyorsun, hemen izmir bornovya gidip dayak yiyip geliyorsun. anlatabildim miğ? şunu yap bunu yap demekten önce, kendini sorgulamaktan vazgeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben gayet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar