Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuzum

4Ever

Öne çıkan mesajlar

uzun bir zamandır mutsuzum. hayatımda eski neşe, renk, heyecan yok. siyah beyaz herşey ve bunların üstünde hala unutamadım hatta bazı durumlarda takıntı yaptığım birisi var ayrılık üstünden 6 ay geçti ama gün geçtikce zorlaşıyor özlem daha artıyor ilk zamanlar kolaydı oysa ki

ama sorun sadece sevgili değil, genel olarak mutsuzum.

sizinle paylaşım belki kafamda bi ampul yanmasına sebep olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

montla sıç falan demeyeceğim, polyannacılık oynamaya da gerek yok.

ufak fırsatlar vardır hayatta mutlu olmak için. onları dibine kadar kullan.

arkadaşlarınla çık bir gün uzak bir yere günübirliğine kal gel.

git soğuk bir duş al. bağıra bağıra banyoda kafana soğuk suyu dök.

en olmadı hacı. en olmadı. git annene babana sarıl. seni seven kim varsa onlarla vakit geçir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mutlu olalım o zaman

oool.. <-bunu ağzınızı yayarak okuyacaksınız..

ol demekle olunmuyor ki.. iş güç ağzına sıçacak, yupppiii diyeceksin sen de huh?

herkes bi şekilde mutsuz abi.. yaşadığın süre içinde mutlu olduğun yüzde %20falan çıkarsa "oha ne güzel bi hayat geçirdim" diyorsun ölürken..

9.kez gelişim oradan biliyorum..

damn you reincarnation (yumruğunu da sıkar sallar)
Sosyal ağlarda paylaş

şunu yap bunu yap demekten önce, kendini sorgulamaktan vazgeç. herkse bunu yapıyor naptım nasıldı zart zurt. geç bunları geç geç geç. seni tarifi söylenemez bir hisse sokup seni oyalıyor sadece.

kalkıp yapılmadık iş, tutulmadık söz, aranmadık arkadaş varsa hepsini yapıyorsun geliyorsun. sonra kalkıp hala bir gün hepimiz ölücez yav dersen demekki dayak istiyorsun, hemen izmir bornovya gidip dayak yiyip geliyorsun.

anlatabildim miğ?
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

şunu yap bunu yap demekten önce, kendini sorgulamaktan vazgeç. herkse bunu yapıyor naptım nasıldı zart zurt. geç bunları geç geç geç. seni tarifi söylenemez bir hisse sokup seni oyalıyor sadece.

kalkıp yapılmadık iş, tutulmadık söz, aranmadık arkadaş varsa hepsini yapıyorsun geliyorsun. sonra kalkıp hala bir gün hepimiz ölücez yav dersen demekki dayak istiyorsun, hemen izmir bornovya gidip dayak yiyip geliyorsun.

anlatabildim miğ?

şunu yap bunu yap demekten önce, kendini sorgulamaktan vazgeç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...