Revell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Acaba bildiğiniz iyibir Rock, Metal Online Radyo İstasyonu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 http://65.19.155.208:8926 -> 80s rock http://194.204.96.181:8000 -> rock/metal (şu an megadeth çalıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bide yahoo launch var.ne tarz istersen o tarz caliyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 80's rock icin saol :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 YUHH AÇTIĞIM gibi lita ford ÇALDI brüst destur![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 beyler 80's radyoyu açın Bad habit - when i see you smile şarkısı var süper :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi tuttum bu 80's radyoyu faster pussycat çalıyor ofof abi şimdide Poison - talk dirty to me çalıyor of allahım bune güzellik ya! waşşşşşş şimdide Stryper - Calling on you çalıyor ABii süper ya bu FM !! kesin dinleyin! Defleppard ownZ! şimdide euroşimit [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu 80s rock radyosu önünde, bir pati dj'i olarak saygıyla eğiliyorum. şarkıların hiç birini bilmiyorum. ama her birini sevdim.. ya winampta şarkıların adları gözükmüyor. radyo shoutcast sitesinde de gözükmüyor.. nasıl görcem bu şarkıları?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aaaa bone bana sorman yeterli :) ben hepsini bak nasıl biliyorum :) bu arada Allah baba kısmet ederse Wj olunca cok dinleyeceksin sayemde :) [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aa işte bu şarkı süper ya.. adı ne ki bunun? rock dediğin bu ya euheue[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 shu an dinlemiyorum abi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ah tüh.. valla çok sevdim bu radyoyu ben euhe[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 dur dinlemeye başlıyorum istediğin şarkı ollursa sözlerini tıngırdat sölerim sana :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 80s rock çok iyide dierinde çok buffer war yaw aaz dadıyla dinneyemedimki :([signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ [Bu mesaj anil_selam tarafından 08 Ağustos 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bende hiç takılmıyor ve fate to black calıyor shu anda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yuh bang tango çalıyor some1 just like you fln ohannesburg fln oldum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 :BEYLER AÇIN SLAUGHTER OTHER DAYS GONE BY ÇALIYOR!!!! http://65.19.155.208:8926 [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bende burda anathema çalıyorum noolmuş myyyy kingdooomm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hehe tabi sen bilirsin ama bu müzikler başkadır :) öle anatemadan kıytırık gruplardan farklıdır (sum 41 dan bile) (normalde sum ı cok severim ama bu şarkıları dahada cok severim) bu arada bitti days gone by :( [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ne yani anathemaya kıytırıkmı diyosun?[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 eh şimdiki müzik diye hitap ettiğiniz bütün tarzlara kıytırık diyorum 80 leri öneriyorum ozaman doğmak varmış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu durumda sensin kıytırık demekten başka seçenek bırakmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hyr ben kıytırık değilim :) siz kıytırıksınız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 imzamdaki radyo cok iyidir.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar