Pha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 final haftasının hemen önü ama, futbol çok ikna edici bi sebep lan başlı başına. geliyorum o açıdan. oyunda olayım ama bu hafta, öyle bişey düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 İldeniz ne oldu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cava holy khelben konn fiz khala screwy fde tora tolga larry kaspar pha wish ildeniz (?) böyle saydık mı 15 ederiz bile. baska gelen olur dısarıda kalan bile olur. aki (?) bitch (X) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 adam lazım olursa haber verin belki +1 bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sertac geliyo patpoker de büyük ihtimal geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ildeniz le arcane de geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bakalım, belki ben bu haftalık izninizi isteyebilirim. Adam da bulundu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 iste bakalım da verecek miyiz =P ehueh calıs finallerine yazık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 benim bitti çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 geliom seren yazmış zaten de, onay veriim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adam fazlası çıkarsa beni de sona yazın bu haftalık. gelmesine gelirim de finaller malum, pazartesi salı da felaket bi programım var. istekli gençlerin önünü açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cava holy khelben konn fiz arcane babacum khala screwy fde tora tolga larry sertac patpoker kaspar (?) wish (?) bi kisi daha lazım bu haliyle lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 1 kişi lazım mı fazla mı? soru işaretlerinden dolayı mı_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Öncelikle HEPİ PÖRTLEK TU Mİ. ^_^ Arkadaşlar bana sürpriz yapmışlar, cumartesi plan yaparız he he diyip cuma yapıp beni şaşırtmak istemişler. Cumartesim büyük ihtimalle boş olacak o halde,sınava o gün rahatça çalışabilirim. Pazar her türlü gelirim o yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 heppi pörtlük bu sene umarım bana asist dolu bir yıl geçirirsin ehueheuh mutlu yıllar ^^ wish de geliyorsa 16'yız, kaspar yok bu haliyle. kalelelerde serhat ve ildeniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Hatırladığım kadarıyla eskiden bu forumda böyle halay çeker gibi bi smiley vardı doğumgünlerinde o kullanılırdı. Sen de hatırlıyor musun onu? :) Valla geçen maça ısınırken Tuna'ya söylediklerin aklımda hala. Futbolumu beğenmiyormuşsun ya hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahah geçen maçta sen benim üstüme üstüme çalım atmays gelirken dfe konuşarak troll'ledim seni öyle bi kaç kez, çabuk yemişsin sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ne yicem ya, sahada estirdik o gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bizde ankarada maç yapacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 eğer yer varsa 2 haftalık ayrılığın ardından gelmek isterim bende :D geç oldu ama kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 VipeR said: benide ekleyebilirsin.(tu) umarım bi terslik olmaz pazar için. bende üstteki gibi bi yazı yazmıştım ama sallayan olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ups viper görmemişim senin mesajı. mysterious ınkini de şimdi gördüm gerçi, ama bu hafta dışarıda kalan olacak demek bu. cavanagh kurar kadroları elbet bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya o diilde bitane Adidas Finale® maç topu alsakya, 193TL'miş fiyatı :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 resim koyalım da millet beğensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar