Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dokuz Eylül Ünv.de Çıplak Protesto

Olivies

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

Black-ice said:

şu noyan denen herif çükünü göstermese heryerde olmaz zaten

bizim okulda da çalışıo ninja kaplumbağa ayakkabılarıyla , kıbrıs şehitlerinde de batman peleriniyle falan gezen marjinal herifin teki.
ortak ark da var fln hiç sevmiyorum şöyle adamları.

bildiğin nefret kusmuş black. ama haklı, ben de sevmem aşırı dikkat çekme meraklısı, marjinalite adına insanlıktan uzaklaşan tipleri.

Kusura bakma.. Herkesin koyun gibi sıradanlaştırıldığı bir dünyada kendisi olmaktan vazgeçmekyen insanlar çok dikkat çekiyor.

Ne ilgiye ne dikkata ihtiyacım var sadece olduğum gibi takılıyorum. Dikkat çekiyorsam dikkat çekmemek için kendimi kasacak halim yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

serjuhan said:

Benim korkum adam çekip fotosunu koyacak.

başka bir fikrim var aslında ama yaklaştın. hazır çizilmişini koyabilirim ama herhangi birinin kız arkadaşının çizdiği resim olmaz umarım ;D

Cizim olmaz cizimde sanatci yorumu var. Delikanliysan vurucan masaya cekicen fotografini...
Sosyal ağlarda paylaş

orda protesto durumu vardı . hatta olayı biraz anlatayım ya ilginçti.

Protesto için okulun önünde öğrenciler toplanmıştı gözleri bağlanmış ellerinde çizim için birşeyler falan. Bende atölyelerden birinde tamamen soyunup üstüme kimonomu giydim böyle parmak arası terliklerimle şıpıdık şıpıdık okulun önüne geldim.

Fotoğraf sanatçısı niko guidodada çekilecek fotoğraf için herkesi asistanları ile birlikte ayarlıyordu. O esnada etraftaki kalabalık böyle önce çok yavaş bir şekilde ritmli ellerini çırpıp(alkışlamak) sonra git gide daha da hızlandı böyle ıslıklar falan çalıyor. İçimden güldüm bi vay be birazdan soyunacam insanlar alkış tutuyor , ıslıklar çalıyor ...

Sonra Niko seslendi "Noyan hazırsan başlayabiliriz " dedi. böyle yüzlerce insan karşımda bir o kadarda etrafta yayılmış izliyor. Yavaşça kimonomu çıkardım böyle bir arkadaşıma attım havada tutsun yakalasın diye ama adam frozen yedi böyle kımıldıyamadı ve güzelim kimonom yere düştü ve hatta yerdende almadı kaldı öyle adam .

Derken önüme baktım zaten kimono çıkar çıkmaz kızın biri "wowwww" diye yüksek sesle tepki verdi . Herkes buz kesilmişti bazı kızların yüzünde çok tatlı gülücükler vardı. hayatımdaki ilginç deneyimlerden biriydi. Hepinize öneririm bir gün kalabalık karşısında tamamen çıplak durun sizi alkışlasınlar ıslıklar falan çalsınlar ;D Asdfghjk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...