Bella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çamlıca civarlarında şehirden çok uzak olmayan koru gibi yerler var mı? sakin, sessiz, çok ıssız olmayan ama çok kalabalık da olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gösterelim anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 illaki çamlıca olmak zorunda değilse, mihrabat a git haftaiçi, üsküdar tarafında. çamlıca değil de bulgurlu taraflarında vardı bi yerler, okul bizi pikniğe götürmüştü eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 fethipaşa korusu falan var biraz daha aşağıda, çamlıcanın korumsu bölgeleri var falan. küçük çamlıca var orman gibi orası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 beykozda var çok da güzeldir. içerisinde hatta güzel bir çay bahçesi, restaurant filan gibi bişi de var. sessiz sakindir. etrafta çoluk çocuk koşmaz. sonra uzak ama polonezköy var. orası daha da iyidir. üşenmezsen eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 fethipaşa korusunu duyuyorum hep. nasıl biryer orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 aquila said: gösterelim anam. cesetten kurtulmak için istiyor ve sen bir sonraki kurban olmak için yalvarıyorsun adeta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sağlık olsun, biz insanlığımızı yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 dasaaa said: aquila said: gösterelim anam. cesetten kurtulmak için istiyor ve sen bir sonraki kurban olmak için yalvarıyorsun adeta.. evet, o yüzden lokasyon belirttim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok zekice hazırlanmış bi pilan.. ama pilan yapmayın pilan diyorum sana sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Bella said: fethipaşa korusunu duyuyorum hep. nasıl biryer orası? ya aşağısında belediye tesisleri var, en tepesinde de bi restaurant var diye hatırlıyorum, onun dışında bildiğin güzel bi koru işte. çok detaylı hatırlamıyorum ben, gitmeyeli yıllar oldu. bu arada beykoz korusu da var istiyosan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 başlığa anırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 beykoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar