OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 birincisi filmi bir tek aksiyon sahnelerine göre değerlendirmedim bu bir uyarlamadır, uyar mı uymaz mı ona bakarız, fakat şunuda unutmayalim spider man bolca aksiyon içeren bir cizgi-roman-film olduğundan zaten filminden aksiyon bekleriz. birinci filmde kötü bir film değildi ama kesinlikle uymayan noktalardan tut artık uymamayı geçtim gözümüze giren sahneler vardi. ilk filmi süper hatırlamıorum izlerim daha iyi bir karşılaştırma yaparım. aynı zamanda ikinci filmde kıl olmadığım şeyler çok, ne bu amerikan sinemasi herhalde türk sinemasını yeni tanıyor, duvarda mjnin posterleri varken peter'ın koşuşu, her birbirlerini gördüklerinde "peter" "mj" diye birbirlerine adlarını hatırlatmaları, sonra gelinlikle mj'nin koşuşu! yuh dedim bu sahnelerde bariz bir biçimde türk filminden çıkmaydı sahneler. tabi bize alaturka geldi ama herhalde herifler sevmiş bu yeni tekniklerini eheheh[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 her seye de turk filmi araklamasi yapmislar demeyin be duygusal olan gayet guzel bi symbolism vardi, I see you everyday diyo Peter MJ e, MJ ben seni goremiyorum ama diyo, sokuyo lafi Soyle filmlerde oyle ki, ilerde Media studies acsam ya da lise iniglizce ogrencilerine bu filmleri gosterip sembolleri bulmalarini istesem super olur yani, hersey gayet acik ortada. Film bence film olarak guzeldi, yani ilkinden daha cok eglendim, bana klasik bi Neogenic Nightmare bolumu gibi geldi, SM nin kendini sorgulamasi falan hede hodo Ama 3. filmde tekrar minik goblin istemiyorum, venom istiyorum ben de, hic olmadi harpy miydi, vulture muydu su yasli herifi istiyorum, bi de kedi kadini istiyorum (sm nin sevgilisi olan) onu Kirsten Dunst in oynamasini, benim de kendimden gecmemi istiyorum sinemada (hastasiyim kisicek kendisinin) velakin film uyarlama olarak berbatti, yani, ne kadar bekleyebiliriz ki ama, cizgifilme asiri sadik kalamazlar, benim de aklima kazinan bii var cizgifilmde, peter oole kartus falan kullaniyo peki guzel de, adam gayet siki bi elbise giyiyo, bilegi gayet normal bilek kalinliginda, kartusu bileginde kazdigi bi cukura mi koyuyo? nedir yani, kartuslar da basparmaktan kalin olaylar :) yani filme hemen bok atmaya calismayin, cizgiromanda da cok mantik hatasi var (hatta super kahraman perdesinin arkasina saklanamayacak kadar kotu hatalar)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 iyi de o kartuşlar metal saat kayışından kalın denemez, fırlatma mekanizması da avuç içine doğru uzanıyor. spidey'in simgesi haline gelen orta parmağı avuç içine götürme el hareketinin nedeni de odur zaten, karizmasının yarısı resmen o harekettir.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 turk filmi de kotu bisiy degil aslinda. cok klise seyler, bol bol hatalar var anlaminda kullanilmis, hepimizin bu filmde de oldugunu kabul ettigi gibi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya hatalar var tabi . Ancak türk filmlerinde bundaki gibi konu yok , ün yok .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yine turk filmi kucumsemelerine baslamayalim lutfen, 2 tane malkocoglu gorup bir sinema endustrisini(?) asagilamanin anlami yok.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bizim ki endustri olamamış sinema sektörü :) bu sırada kıvırmak gibi olacak ama turk filminden arak dediğimde herhalde ciddiye almadınız.. yani bilmiorum kendi yazdıklarımda ciddiyetle ciddiyetsizlik arasındaki cizgiyi biraz keskinleştiricem :)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 estergon kalesinden arak bu film :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 aksiyon sahneleri estergon kalesinden romantik sahneler bu ikiliye dikkat'ten[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 haha cok romantik bir filmdir bu ikiliye dikkat.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 "hollywood zaten varını yoğunu yeşilçam araklamalarıyla kazandı" diyen birisinin çıkmasını bekliyorum :lol: smiley'ini koymak için.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 mary jane normalde cok daha atak, aktif bir karakterdir. burdaki gibi pisirik degil. sadece filmin sonunda bi kere tiger dedi bitti.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :)) köylü güzeli gibi.. said: Qui, 07 Temmuz 2004 02:06 tarihinde demiş ki: Filim sonunda M.J. ile ağdayken; O ağların çelik tel olduğu o kadar belli oluyorki.. ilk filmle kıyaslarsak sonu daha zayıftı.. rewendorun da dediği gibi duygusallığı yersiz kullanmışlar. Ağlar da çok fazla sırıtıyor.. Bunların dışında beni ilk fragmandan beri rahatsız eden Dr. Octopus un o arabayı fırlatma sahnesi... az mantıklı düşünsene doktor; Peter a ihtiyacın var ama sen tut, kafasına araba fırlat !... Tahmin edemezsin ki Peter gibi çelimsiz birinin ordan kurtulabileceğini.. ee sonra ne yapacan örümcek adamı nasıl bulacan ? Artist herif nolacak.. :))[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 peter spiderman in resmi fotografcisi olduguna gore, eger peter i oldururse veya en azindan zarar verirse orumcek adam da pesine duser diye beliyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 08 Temmuz 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Örümcek adamın dikkatini çekmek çok zor değil aslında; banka soy, empire state den el salla.. bilmiyorum, bana saçma gelmişti konuşacağın bir adamı arabayla selamlamak, öldürebilme potansiyeli varken..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Evet sonunda bende dün gittim gördüm filmi. Mary Jane başlarda sivri dilli bir genç kız. Çok fazla atak deil. Lisede en populer kızlardan biri. En çok flash thompson la çıkmışlığı var. 1. filmden sonra 2. filmde flash'i göremedik kötü oldu. Peter'la evlendikten sonra oyunculuk piyasasına atılıo ve bir pembe dizide rol alıor. Daha bi güzelleşior. Saçı ve rengini değiştirio. Normalde zaten MJ'in saçları açık deil koyu renktir. Bayağı bir koyu kızıl yani. 3. filmde sadece yeşil cin olacak gibime gelior. Karakter tanıtmadılar yeni. Halbuki alttan alttan bir eddie brock, bir vulture (adı dilimin ucunda) tanıtılabilirdi karakter olarak. Ancak jameson'ın astronot oğlu tanıtıldı. Demekki ilerde venom gelebilir. Zira ortak yaşar uzaya giden bir ekibin gemisine sızarak gelen bir organizma. Çizgifilm'de böyle. Çizgiroman'da ise örümcek adam ile Dr. Connors(lizardman) 'ın beraber gittikleri bir macerada Örümcek Adam'ın şans eseri bu ortak yaşara rastlar. Ancak 2 büyük kötü karaktere film süresi yetmeyebilir. Bence octopus'un kollarıyla ilk uyandığı sahne filmin genel yapısına uymayan ve çok sert bir bölüm. Sağımda ve solumdaki çocukların koltuklarına sindiklerini gördüm. Neden abartılmış merak ettim. Filmin en sırıtan yeri orasıydı bence. Onun dışında Harry'nin "mirasını" buluşu süperdi. MJ'in en sonda peter'a kaplan demesi hakkaten güzel bir finaldi. NOT: Türkiye'deki kopyanın sahneler arası geçişleri inanılmaz kötü. Felaket bir montaj. Yada capitol'deki makinadanmı bilinmez. Bir sahneye geçicek mesela önce ses gelio sonra gidio sonra aynı sesin olduğu asıl görüntü başlıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya şöle bişey var benim bildiğim peter parker daha karizma daha espiritüel, çizgi romanlarında ve cizgi filminde öle en azından. Yani böle sürekli ağlamaya hazır gözleri olan sürekli karamsar bir tip değil. Bi de dr octopus nasıl oldu da öldü sonunda? bu kadarmıydı yani dr octopusun olayı?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sanmıyorum bence orda iyi benliğini kaybetti artık sadece kötü olarak takılacak etrafta... ayrıca filmi çizgi romanı hakkında hiç birşey bilmeden izledim ve filmde normalde başka filmde olmayan ekstra bi "çizgi roman havası" hissettim... bu çok hoştu (mesela matrix filminde adamın matrixte mi yoksa gerçek dünyada olduğunu ortamın atmosferinden anlayabilmek gibi bişeydi)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:35 tarihinde demiş ki: e o zaman neden bize sadece allahını şaşırmış bir peter parker gösterdin ki raimi baba? çünkü öyle bir adamdır peter parker..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 iyi, hoş filmdi ama ilk 250'de kalmaya devam ederse imdb listesinde anlayacağım ki oraya da itibar etmemek gerek artık.. :) terminator 7.9 iken bu film 8.2 olamaz tabii..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Spider man ın nereye ağ attığı belli değil. Empire States in mevkiinde yüksek bina yok adam yukarı ağ aatıyor 2 bina arasında boşluklara ağ atıyor had ionu geçtim duvarları söküyor, spider man in ağları o kadar kuvvetlide değil ... ağ konusu tamamen baştan sonra saçmaydı , kartuş yok doğasında var ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şimdi arkansis neye dayanarak boklama yapmışın onu anlamadım...bi kere normal bi insanı taşıyan ağın orda doğal olarak biraz daa kuvvetli şekilli hali duvarı yıkabilir bence.. hadi onu salla zaten çizgifilm dede öleki ? ağ atma hedesi hadi onu bırak oyunundada öle lol ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir de o ağlar kendi eline nası yapışmıyo onu anlayabilmiş değilim, duvarı söküyo ama...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 2. filmde simbiyoz gelcek spidey nin üstüne yapışcak filmde onla savaşcak.filmin sonunda simbiyozu kendi üstünden atcak eddie brockun üstüne yapışcak buda 3. filmi getiricek beraberinde.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Cd-, 09 Temmuz 2004 05:20 tarihinde demiş ki: Bir de o ağlar kendi eline nası yapışmıyo onu anlayabilmiş değilim, duvarı söküyo ama... ya sen onu bırak örümcekler bile direk işlenmiş halde örümcek ağı yapamıyolar:) bu adam içinde direk örümcek ağı olmuş şekilde fırlatıyo.bi atıyo köşeye direk şekilli ağ oluyor. spidermanin kökeninde var bu saçmalık.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 4.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Spiderman 2 [SPOILER başlığı] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Spider man ın nereye ağ attığı belli değil. Empire States in mevkiinde yüksek bina yok adam yukarı ağ aatıyor 2 bina arasında boşluklara ağ atıyor had ionu geçtim duvarları söküyor, spider man in ağları o kadar kuvvetlide değil ... ağ konusu tamamen baştan sonra saçmaydı , kartuş yok doğasında var ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şimdi arkansis neye dayanarak boklama yapmışın onu anlamadım...bi kere normal bi insanı taşıyan ağın orda doğal olarak biraz daa kuvvetli şekilli hali duvarı yıkabilir bence.. hadi onu salla zaten çizgifilm dede öleki ? ağ atma hedesi hadi onu bırak oyunundada öle lol ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir de o ağlar kendi eline nası yapışmıyo onu anlayabilmiş değilim, duvarı söküyo ama...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 2. filmde simbiyoz gelcek spidey nin üstüne yapışcak filmde onla savaşcak.filmin sonunda simbiyozu kendi üstünden atcak eddie brockun üstüne yapışcak buda 3. filmi getiricek beraberinde.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Cd-, 09 Temmuz 2004 05:20 tarihinde demiş ki: Bir de o ağlar kendi eline nası yapışmıyo onu anlayabilmiş değilim, duvarı söküyo ama... ya sen onu bırak örümcekler bile direk işlenmiş halde örümcek ağı yapamıyolar:) bu adam içinde direk örümcek ağı olmuş şekilde fırlatıyo.bi atıyo köşeye direk şekilli ağ oluyor. spidermanin kökeninde var bu saçmalık.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar