Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Claiborne said: -If you try and make multiple characters on your account or on multiple accounts, only the first created will become level 58. :< oldumu şimdi us den indirince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 karakteri açtım söyledikleri gibi. pazartesiyi bekliyorum. şuna baktın mı bu arada Kanuni said: Starting Monday, September 23, we will run a script that levels up eligible characters. http://tera-forums.enmasse.com/forums/general-discussion/topics/Level-Up-Test-Event-Limited-Chance-for-a-Free-Level-58-Character-94757 yaratiyorsunuz pazartesi gunu levelleniyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 anladım indirip açayım o zaman bir tane. 30 gb ızdırap ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Claiborne said: class olarak ne oynadın hicbirini tam kasmadim :) betasinda falan girdim baktim bana gore degil oyle devamli don dur dodgela vs.. ben daha cok karsilikli skill basicam abi. neye ne zaman nerde vuracagimi gorecegim yani. kasmamam lazim moba vuracagimda pozisyon alacagimda diye of. eglenemedim yani oyunda hic. ama o grafikler animasyonlar vs super.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi o gerçekten ayrı bir zevk. oyunun ilk levellerında doğru düzgün skillin yok dönüp duruyorsun damage yememek için. ama endgamede warrior ile altından girip üstünden çıkıyorum karşımdakinin. hem pvpde hem pvede. hele hard mode dungeon gireceksen seve seve dodgelamak zorundasın. mobun hareketlerini takip edip ona göre dodge atıyorsun falan. baya challenging. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Octavarium said: anladım indirip açayım o zaman bir tane. 30 gb ızdırap ama :( karakter yaratmak için %10'unu indirmen yeterli abi. sonrasını istediğin kadar zamana yay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 %10 oldu play butonuna basılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kapat aç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kasayı yan da çevirdim ama hala olmuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 official sitesinde launcher buglı biliyoruz demişler. reset attın mı sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 said: Hey Everyone! The number of applicants to our test event FAR exceeded even our best expectations (almost 5 times more!). Because of this, preparation is taking a bit longer than we thought. As of right now, our goal is to get everyone leveled up by the end of this week. I'll update this post as much as possible to keep you all informed. Thanks for your patience! en masse dedik bağrımıza bastık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 LvL sorun değil kasılır. Ama sorum EU vs US. Hangisi daha stabil veya tavsiye edilir diye sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 eu versiyonunu gameforge üstlenmiş durumda na versiyonunda da ping ciddi sorun yaratıyor hangisi daha kötü bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Eu da 2 ay oynadim. Cok gereksiz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zamana yazik. Sanki baska bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 awww yisss http://i.imgur.com/f0bFQuj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 gz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bende yazdım levelup ama olmadı max level. Bir de hangi server tavsiye edersiniz. US bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 event bitti çünkü asdf sorun değil ama gördüğün her questi yap. 60a kadar rahat taşıyor. server olarak da mount tyrannas. nedenini bilmiyorum. pvp server bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Saolasın . son olarak class archer yeni ogrenene en iyi tercih heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 archerda targeting olayına pek alışamadım ben daha geçen denemiştim. bütün karakterleri prolouge oynarak bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Level kaçta mount alıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 herkes .Levelup yazmış bekliyor girişte. bakalım olcak diyorlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Peki char name hep .Levelup olarak mı kalıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 isim değiştirme hakkı veriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Tera (US Server) steame gelmiş. Oynamaya değermi, varmı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar