ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi oyunun başından beri tırtındım ispanak mafya diye, adamı astık oyunu aldık resmen, ne pis bir herifmiş ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 çok fazla özel rol vardı. tOwnieler biraz daha dikkatli olsa buraya kadar bile kalmazdı oyun. bir de 18 de 7 townie olan bir oyunda recruit ne be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ilk oyunum olsun o kadar, eğlenceli ve dengeli setup kurmak o kadar kolay diil xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 işler farklı gelişse mafya da kazanabilirdi yani o kadar dengesiz sayılmaz. özel roller nerdeyse hiç bi işe yaramadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya abi gereksiz yere supheleniosn sende ama cidden mafia hareketinde bulunmadim ben hiç:D sadece hiperaktiftim ki o da zaten genel issizligim guçsuzlum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 baya güzeldi. shadowfury'nin rolü çok başarılıydı. sonlarda da baya eğlendirdi sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tunca said: işler farklı gelişse mafya da kazanabilirdi yani o kadar dengesiz sayılmaz. özel roller nerdeyse hiç bi işe yaramadı zaten abi kazanabilirdik ama egoyagmur sayesinde:D son el bana donmese bitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tunca said: gün 4 gece watcher dabus - fortuna, sixoms doktor - egoyagmur bodyguard - ucunbiri xaos - kill fortuna, recruit ispanak(fail) revo - kill smoke reviver - nameless Off şurda harika bir hamle yapmışım yanlız. Eğer abilityi kullanmazsam linç edilirim diye namelessi diriltmiştim, bir de üstüne adamlar beni seçmiş öldürmek için, o gece kill alamadılar o yüzden. Abi ayrıca townie son turda çok berbat oynadı. Shadowfury dedektifim diyor, sixoms ile ıspanagın mafya olduğunu buldum diyor, hala yok bittius sen mafyasın yok ucunbiri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ıspanak anti-town çıktığı halde gidip de "ben miller olabilirim ya" diye kendini savunurken bu argümanı yiyen arkadaşlara LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 euheuh eet ispanak da başta sıçmasına rağmen baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bidaki oyunda pasif kalicam abi hayatimin failini yasadim :d neyse kazandik sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yeni oyun isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 mafya olup olmadığını bilemediğim bi bittus oldu. o da babacumla aynı kefeye koyduğumdan. du bakam yeni oyun gelsin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahaha abi oyun sonunda millerim diye kivranisim harbiden kotuydu:D shadowfurye saldirsam guzel bir arguman sunabilirim ama herifi oldurtsem dedektif çikicak biliyorum:D o dedektif çikinca arkasindan ben gidicem çok dua ettim shadowfury afk kalmaya devam etsin diyede, i ih adam geri geldi "ASTALAVISTA BABY" çekti bana resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 o değil, sixoms eğer burada olsaydı kazanmıştık oyunu -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sixoms bana abanacagina uçunbirine donseydi kazanmistik asil o oy attigi gibi bende atardim yani adam dedektifi gordu benimde mafia oldugumu anladi egoyagmur ucunbirine atti orada basicak oyu ucunbirine bende arkasindan basicam sonra gece dogricaz 2 kisi daha gg townies dicektim ben çektim hatta sixomstan oyumu geri adam dusunsun bi dakika diye ama o abanmaya devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Lancelion said: ıspanak anti-town çıktığı halde gidip de "ben miller olabilirim ya" diye kendini savunurken bu argümanı yiyen arkadaşlara LOL Ya bilgisayar başında kıvrandım bunu nasıl anlatırım filan diye Buyse nin de townie olduğunu söyliycem, onu da ifade edemiyorum. Göz göre göre öldü yani, bişey de söyleyemedim. Konuşmayan rol bayağı zor ya. Bişey anlatmaya çalıştığımda lassie muamelesi yapıyosunuz zaten, uğraşması zor. İnsanlar birazcık dikkat etseler zaten "abi adam bi suçladı diye hemen nereden anladın dedektif olduğunu?" deseler görücekler mafya olduğunu saniyesinde. Gerçi hak veriyorum, oyun boyunca konuşmayıp bi anda çıkınca direkt inanmamaları mantıklı. Ama en azından biraz üsteleselerdi daha rahat olurdu. Çünkü konuşamadığım için fikir yürütmelere katılamıyorum, brainstorminge wot yazamıyorum, böyle av köpeği gibi burnumla işaret edicem anca işte. Onda da kimi araştırdıysam ertesi gün öldü, oyunun erken safhalarında bi halt diyemedim. Hatta 3. güne doğru acaba tunca bana skitzo gibi dengesiz bi rol verdi de random şansla araştırdıklarımı öldürüyomuyum filan diye huylanmaya başladım. İlk gün araştırdıklarımın ikisi de öldü, 2. gün mafya bulduğum öldü(iyi ki de öldü:P), 3. gece de biri gitti filan(gerçi benim de suçum var, fazla göz önündeki insanları araştırıyodum, onların da çoğu kısa ömürlü oluyo işte:P) Ama rol konusunda diğerlerine katılıyorum. Çok fazla özel rol vardı. 20 kişiyiz, 7 townie var eheh, şirinler köyü gibi.Ama mafyalara da özel rol koyulsa daha dengeli olabilirdi roleblocker gibi filan. Ya da arada nötr ler olsaydı jester gibi filan(Gerçi egoyagmur pek özel rollü mafya arattırmadı bize ama olsun:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tunca said: Sixoms son xaositect idi, townie kazandı tebrikz. kusura bakmayın.. oyunun yaklaşık son 20 sayfasını takip edemedim ama şu bilgi yetti bana.. emeği geçen tüm townie kardeşlerime =) ve oyunu yöneten tunca'ya teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yanlız townie'de özel roller kim ne olduğunu bilmediği için sıkıntı yarratı. Özel rolu adam çok konuşmuyor gece öldürülmemek veya mafya niyetine konmamak için. Mesela ben resciydim, mutlaka hayatta kalmam gerekiyordu ki doktor falan ölürse resliyim diye, o yüzden çok ortak olmadım tartışmalara, mafyalığımdan şüphelendiler. E herkes öyle olunca özel roller koordine olamadı. Oyunun son evresinde acaba egoyagmur mafya mı diye düşündüm bu kadar fail olmamalı diye düşündüm. Double-voter çok güçlü son evrelerde, o yüzden tehlikeli bir karakter oluyor. Aslında mafya içinde action olsaydı iyi olurdu godfather role blocker hatta townie'de bu kadar rol varsa mafia cop bile konabilirmiş. Ama rol dağılımı kötü değildi hatta çğunluğun özel rolü olduğu düşünülürse, çok daha gecesi hareketli bir oyun olmuş. Sonuçta ucu ucuna olsada kasaba kurtuldu sertkafalı loncası (adımızı hakediyoruz) yoldaşlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi bende buradan bir açiklamada bulunayim @ Kerim Abi sen olduruldugun gece, bu seferde ispanak yazip tuncaya atman gereken mesaji bana attin yanlislikla Bende o gece seni oldurdum haliyle Gerçi olmene ragmen gelip gene beni linçletmeye çalistin ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 O kadar onemli degil gerçi ben mesajini tuncaya ilettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 geldim :] audale said: sixoms bana abanacagina uçunbirine donseydi kazanmistik asil o oy attigi gibi bende atardim yani adam dedektifi gordu benimde mafia oldugumu anladi egoyagmur ucunbirine atti orada basicak oyu ucunbirine bende arkasindan basicam sonra gece dogricaz 2 kisi daha gg townies dicektim ben çektim hatta sixomstan oyumu geri adam dusunsun bi dakika diye ama o abanmaya devam etti bi kere aynı yolda yürümüyoruz. senin kazanmanın bana bi faydası yoktu yani. beni öldürme ihtimalin olduğu için sana yüklendim, gayet mantıklıydı bence. nameless'i de bilinçli olarak öldürdüm, korunsa bile egoyla hareket etmeye devam edicektim. bugün o ara girsem kazanmıştık zaten oyunu. strateji olarak bi problem yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu arada nameless'tan başkasını kessem zaten direk belli olucaktı mafya olduğum. ego'ya rolleri ortaya çıkmasın diye öldürdüler diyecektim ama o oy vermiş zaten direk :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bittusun namelessi koruma ihtimalini dusunmedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi ayni yolda yurumedigimiz dogru ama çok fazla ozel rollu townie hayattaydi ego senden dondugu anda kaybedecegin açikti gece beni oldurme riskine devam etsen kazanabilirdin ama suan sen burada olsan egoyla birlikte ucunbirini veya bittusu kessen bile son gun yine kaybedicektin. en fazla beraberlik alabilirdinki onuda alamayacagina inaniyorum çunku 2 tane protective mafia hayatta sen ucunbirini oldurtsen bittus egoyu koruyacak bittusu oldurtsen ucunbiri egoyu koruyacak her turlu sen gecede ucunbiri ve bittus ikilisinden birini oldurmek zorunda kalicaksin onunda masum oldugu ortaya çikinca egoyagmur sana vericek son el oyu artik yani benim bir gece daha yasamam gerekiyordu mafianin kazanma sansinin olmasi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar