Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oyumu geri çektim çünkü bu konuda biraz daha düşünmek istiyorum. hatta sen de çek oyunu şimdilik. o da oy atarsa 3 oluyor. o atmadan çek de sakat olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 çeksene sen de ya.. birkaç şey var onlara bakacağım. acele etme hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sixomsla ben ayni kisiye verirsek o kisi iner akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 mafiasın sen de di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben sixomsa guveniyorum oy vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 neden güveniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ikinizden birinin mafya oldugundan emin oldugum icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ego eğer mafya değilsen cidden reelde bulup dövücem seni. bi insan bu kadar mı kötü oynar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 herkesin kendi inanclari teorileri var bittus saygi duy.bana asiri mantiksiz geliyor bukadar fazla ozel rol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 etki etmeyecek mesaj combat res var mı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sixoms towni cikarsa gecede ben olursem 1 e 1 kalcaksiniz kim kazanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Of bittus ahahahha. Haksız diyemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sixoms ve shadowfury girin şu konuya da birkaç şey söyleyin. egoyagmur'a hiç güvenim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi egoyagmur hakikaten katlettin şu oyunu. townielerin yarısını sen kestirdin. eyvallah bana ver oyunu da kaybedelim ya ned iyim yeter öğğ geldi senin mantıksızlığından, hiç kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi hayır hala Sixoms'a güveniyorum diyor yahu. dedektif Sixoms suçlu dediği halde, söyle yani neye dayanarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ucunbiri mafya cikinca suratinin hali ne olucak merak ediyorum. 2 koruyucu var guya 2 side namelessi koruycak.nevhikmetse nameless kurban oluyor.o laflari yiyceksin bittus.10 numara noobsun. linc oyu x2 : ucunbiri oyla sixoms bitsin oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 egoyagmur said: ucunbiri mafya cikinca suratinin hali ne olucak merak ediyorum. 2 koruyucu var guya 2 side namelessi koruycak.nevhikmetse nameless kurban oluyor.o laflari yiyceksin bittus.10 numara noobsun. linc oyu x2 : ucunbiri oyla sixoms bitsin oyun abi üçünbiri harmonium clericti çıkınca senin ki ne olucak asıl ben onu merak ediyorum, screenshot olur epic fail of the year diye koyarız fotoroman bölümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sixomsdan da oy gelirse bu ikisi mafya demektir. ki bu kaybettiğimiz anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/dce/066/268/29e/8b2/0a2/bb7/768/a2f/954/6a_450xNULL.jpg :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S http://img94.imageshack.us/img94/2493/dqwdasdwefwqwd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 linc oyu geri cekme x2 :ucunbiri linc oyu x2 : sixoms uzgunum sixoms.yogun baski var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ABİ AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 en mantıklı hareketin bu olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tunca gelsin sonucu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 eğer oyun devam ederse (ki egoyagmur mafiadır) ucunbiri birbirimizi koruyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aha gece oluyor tekrardan, ve oyunda son düzlüğe giriliyor takip ediyorum bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar