egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 eminmisin? ozaman ucunbiri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://img401.imageshack.us/img401/4586/asdasdasdasdz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ayrica bit tus kombinasyonuna hayran kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yalancinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 takipmi ettin yoksa torimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 teoriyse uzulme smileyi.takipse siritma koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:HXTxyjPCrqpw1M:http://supercomputing.fnal.gov/SC2008/presentations/Snort/Image/magnifying-glass.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dogruysa tunca senin kurcagin oyuna seyediyim bukadar ozel rollu towni oyunu olurmu yahu mafyalarin kazanma sansi yokmus oyunun basindan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahaha ego maçin adamisin kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://lesserps.wikispaces.com/file/view/snake_tongue.jpg/102485023/snake_tongue.jpg *snake'S tongue, snake'S tongue.. Which one lİeS whİch one to trust..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 namelessi niye korumadilar abi aklim almiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben bittusu korudum dün akşam. abi hala benden şüphelenmenizi de anlamıyorum, oyundaki mafyaların yarısını resmen ben buldum ispanak üzerinde 1 hafta direttim nerdeyse anca dün akillandiniz. her neyse ben ShadowFury'e güveip linç oyu: Sixoms diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 namelessi niye korumadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bittus said: ucunbiri ve nameless. ses verin de gece için plan yapalım. ben şöyle diyorum: ben nameless'ı korurum. ucunbiri de beni korusun. burada ucunbiri açıkta kalıyor ama onu da şu şekilde halledebiliriz. nameless ucunbirini gozetler. eğer ona saldıran olursa kimliğini biliriz. bu durumda ucunbiri kendini feda etmiş olacak. ya da namelessı ucunbiri korur. ben de ucunbirini. bu sefer ben açıkta kalıyorum ama çok önemli değil. kimliğini öğrenmiş oluruz en azından birinin. şayet bize saldıran olmazsa kalan 2 kişi( shadowfury gece action'a girebiliyor mu bilmiyorum, öğreniriz girerse de np) birbirine saldıracaktır. her türlü biz karlı çıkıyoruz yani. dün siz ispanaki asarken yoktum bu öneriye cevap veremedim haliylen, ben birinci senaryoyu takip ettim, belli ki Bittus 2. yi takip etmiş. bilemiyorum ama Sixoms mafya eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya abi ben ucunbiri'ni korudum.... ucunbrii de beni korudu sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 off nameless'ın bilgilerini alamamak kötü oldu... ama en azından ikimiz hayatta kalacağız. shadowfury ıspanak konusunda haklıydı. sixoms'ın da mafya olduğunu başından beri iddaa ediyordum. Linç Oyu: Sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ucunbiri said: Bittus said: ucunbiri ve nameless. ses verin de gece için plan yapalım. ben şöyle diyorum: ben nameless'ı korurum. ucunbiri de beni korusun. burada ucunbiri açıkta kalıyor ama onu da şu şekilde halledebiliriz. nameless ucunbirini gozetler. eğer ona saldıran olursa kimliğini biliriz. bu durumda ucunbiri kendini feda etmiş olacak. ya da namelessı ucunbiri korur. ben de ucunbirini. bu sefer ben açıkta kalıyorum ama çok önemli değil. kimliğini öğrenmiş oluruz en azından birinin. şayet bize saldıran olmazsa kalan 2 kişi( shadowfury gece action'a girebiliyor mu bilmiyorum, öğreniriz girerse de np) birbirine saldıracaktır. her türlü biz karlı çıkıyoruz yani. dün siz ispanaki asarken yoktum bu öneriye cevap veremedim haliylen, ben birinci senaryoyu takip ettim, belli ki Bittus 2. yi takip etmiş. bilemiyorum ama Sixoms mafya eminim. şuna tepki veremeden zaten linç edildi. kim hangi ara oy verdi bilmiyorum bile.. siz tepki vermeyince de ucunbirinin nameless'ı koruyacağını düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 5 kişi kaldık ve ShadowFury oy kullanamıyor. ben Sixoms'a verdim. Bittus Sixoms'a verdi. biz ikimiz birbirimize güvendiğimize göre senin oyun tek başına ikimizden birini astıramayacak egoyagmur. o yüzden artık ver şu oyunu Sixoms'a da kazanalım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 egoyagmur said: dogruysa tunca senin kurcagin oyuna seyediyim bukadar ozel rollu towni oyunu olurmu yahu mafyalarin kazanma sansi yokmus oyunun basindan beri şu post beni baya bi düşündürdü şimdi. townielerin kazanmasını isteyen bi adam neden mafianın durumunu düşünür ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi aynı şeyi ben de düşündüm, ben ciddi anlamda townieyim ve sana güveniyorum eğer oyun bugün bitmezse kesin bu ikisinden birisi de mafya diyorum ama şöyle bir şey var; eğer sixomsu elersek ve oyun bitmezse ve geriye kalan mafya egoyagmursa adam double voter oldugu için tek başına istediğini indirebilcek, oyunu bile kazanabilir yani. kafam karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu ihtimali düşünmemiştim evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Linç Oyu Geri Çekme: Sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 battı balık yan gider :) Sixoms'dan çekmiyorum ben oyu, bence mafya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar