Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 *off topic* fizban admin konsolunu açmış galiba. adamınbiri de uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caralho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bittus ozur ya egoya son vasiyetimi atarken net sapitti sonra guncellemeye girdim tam o sirada uçurdular Oyunu etkilemeyecek mesaj: hey townies you lose.. http://mimg.ugo.com/201003/38747/whiplash2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ucunbiri ve nameless. ses verin de gece için plan yapalım. ben şöyle diyorum: ben nameless'ı korurum. ucunbiri de beni korusun. burada ucunbiri açıkta kalıyor ama onu da şu şekilde halledebiliriz. nameless ucunbirini gozetler. eğer ona saldıran olursa kimliğini biliriz. bu durumda ucunbiri kendini feda etmiş olacak. ya da namelessı ucunbiri korur. ben de ucunbirini. bu sefer ben açıkta kalıyorum ama çok önemli değil. kimliğini öğrenmiş oluruz en azından birinin. şayet bize saldıran olmazsa kalan 2 kişi( shadowfury gece action'a girebiliyor mu bilmiyorum, öğreniriz girerse de np) birbirine saldıracaktır. her türlü biz karlı çıkıyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 evet üstteki mesaj ile de ıspanağın mafialığı kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caralho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bebeyim taktikleriniz ise yaramaz gumbur gumbur geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kimle geliyosun ya oyun bitti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bir mafya fake açmış olmasın ıspanak üzerine çekmek için dikkatleri. kural dışı diyecem de ama ıspanak güvenimizi kazanıp vuracak arkadan diye düşünüyodum. birini izlemeyi de random olarak belirleyecem aramızdan belli etmezsek iyi olur ama koruyun biribirinizi, beni de unurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Artık sadece en dayanıklı harmonium üyeleri hayattaydı. Herkes sağ salim sigil'e dönebilmek için elinden geleni yapıyor, fortuna'nın ölümünün boşuna olmamasını istiyordu. Ateşli tartışmalar sonunda ispanak'ta karar kılınmıştı. Çoğunluğun kendisindne şüphelendiğini farkeden ispanak yalvarmalarıyla acınacak duruma gelmişti. Hayatını kurtarabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor, mümkün olan tüm argümanları sunuyordu. En sonunda diz çöküp salya sümük ağlamaya başladığında daha fazla dayanamayan egoyağmur warhammerıyla ispanak'ın kafasına yönelttiği tek bir güçlü darbeyle etrafı kan, beyin ve kemik parçacıklarıyla doldurdu. Büyüyü yapıp ispanak'ın ruhuyla konuştuklarında herkesin yüzünde tatminkar bir gülümseme oluştu. ispanak son anarchist idi. özel rolü olanlar bana iletsin, konuşmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oyuna etki etmeyecek mesaj aklımda hep söyleyecem. benim nameless nickinin esin kaynağı nameless one'dır lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caralho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 iyiymis isim kendi olumum kendi eserim DEVRIM ENGELLENEMEZ ULAN! NASI ALDIK FACTOLUNUZU ASSAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 tunca mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vasiyetimi unutmayin.bittus beni oldurcek.sizi kandirmasi kolay diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yassah kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Tekrar hayata dönmenin mutluluğuyla işinin başına dönen nameless, güzel bir saklanma yerinden hedefini izliyordu. Hedefinin çadırına girenleri tespit ettikten sonra kampa dönmek için ayağa kalkıp arkasına dönen nameless'ın son duyduğu sözler "LOL RESKİLL" idi. Gün 6, gündüz. hayatta olan oyuncu sayısı: 5 shadowfury ucunbiri bittus egoyagmur sixoms linç için gerekli oy sayısı: 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 HAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahahaha ağbiiiii beni niye korumadınız lan dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oyun dışı : abi bu oyun komple mizah oldu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahaha reskill harbi lan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 al iste.sixoms acil oyla.gecen tur ben sana uydum sira bende. bittus veya ucunbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 linc oyu x2 : bittus hani namelessi koruyodun zubuuuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 [b] linc oyu geri cekme x2 : bittus [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oyunu etkilemeyecek mesaj adam kendi kendine oynuyor lan single player hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sapittim mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi su oyunu bitsin artik yoksa oityice paranoyak olucam.bittus mu ucunbiri mi.yoksa ikisidemi!? omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://img203.imageshack.us/img203/8085/cxzcasdzxczx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar