Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 egoyagmur said: Atin su son oyu hadi mesela bu arkadaşın şu mesajdan sonra acayip kıllanırım ben arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 #linç oyu: Olivies inandırıcı gelmedi pek bana, öyle bi rolün varlığı kanıtlandıktan sonra kıvırılması zor bir durumdu zaten. bakalım sonuç ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bence son oyu buyse atmalı, kimse atmasın. bakalım takım arkadaşına kıyabilecek mi sfşkladsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 simdi bu ego kesin tovni mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Buyse said: yok abi azgın kalabalık gibi herkes. biri bişey diyor herkes hurra abanıyor. adamı dinleyelim dedim. yoksa işim olmaz. Dinledik tatmin olmadik. Sen oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 #linç oyu: Olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sixoms o oy sayılmıyor, bold olmadığı için. sen atma tekrar da buyse atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 neyden tatmin olmadin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 evet lancelion vermeden önce buyse geri çekmişti o yüzden 6 şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben bir townie'nin bu kadar emin bir şekilde birini kestirebileceğini düşünmüyorum. egoyağmur'da oh lan bi townie'den daha kurtuluyoruz havası var. bunu yazın bi kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Sixoms said: #linç oyu: Olivies inandırıcı gelmedi pek bana, öyle bi rolün varlığı kanıtlandıktan sonra kıvırılması zor bir durumdu zaten. bakalım sonuç ne olacak. ahah adam kalin yazmadi:D olivies ucu ucuna kurtulup duruyo soytari cikacaksin ona yaniyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Gün 2 Gece konuşmak yasak açıklama az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tamam kimse oy atmasin wait! oy atan mafia! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 eaaaa sixopms da vrdi 7 oldu.. olivies gitti gençler geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ya abi bittusla ispanagin bi an once beni gommeye calismasindan killanmadiniz, oyun hareketlensin diye attim oyu 'bu adam mafya' diye vagonladiniz nobrains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Gece olan olaylardan sonra çok daha öfkeli olan grupta tartışmalar daha alevli başlamıştı. Harmonium factionun'da yüksek rütbesini açıklayıp belgelerle kanıtlayan egoyagmur'un sözleri daha çok dikkate alınmaya başlamıştı. Bu sırada egoyagmur'un aleyh'ine konuşan olivies dikkatleri üzerine topladı. Daha sonra hatasını anlayıp savunmaya geçmesine rağmen sözleri kalabalığı tatmin etmedi. Yeterli oy birliği sağlanınca egoyagmur'un emriyle olivies linç edildi. Olivies'in gerçek kimliğini öğrenmek amacıyla az biraz büyü bilen bir kaç kişi olivies'in ruhuyla konuştuğunda basit bir harmonium üyesi olduğunu öğrendiler. Pişmanlıkla dağılan kalabalık olaylar üzerine düşünmek için çadırlarına çekildi. Gün 2, gece. Özel rolü olanlar hedeflerini özel mesajla belirtsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 seviye yukselince oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gecenin karanlığında sessizce ilerliyordu. Hedefi az ilerideki çadırdı. Bu gece öldüreceği harmonium üyesi oydu. Şanslı piç diye düşündü. Burada kendi factionı'nın dışında daha şeytani bir güç vardı. Belki olacaklardansa uykumda tek bir darbede acısız bir biçimde ölmek daha iyi olurdu. Kafasını sallayıp tekrar hedefine yoğunlaştı. Çadırı açtığında, babacummostors içeride kimsenin olmadığını gördü. Ne yapacağını düşünürken çadırın köşesinde duran bir eşya gözüne takıldı. Şişe'nin ne ile dolu olduğunu farkettiğinde hafif bir hışırtı duydu ve her şey netleşti. "Hasss.." diyerek arkasına döndüğünde, gün içinde gözüktüğünden çok daha farklı gözüken bir harmonium üyesini gördü. "Demek küçük sırrımı öğrendin anarşik köpek." Xaositect yüzünde bir sırıtışla arkasına sana doğru döndü "Acaba sırada hanginiz var ? HAHAHAHAHAAAAA" dedi ve korkuyla uyandınız. Rüyadan yola çıkarak herkesin çadırını didik didik aradınız ve hala uyumakta olan kerim'i farkettiniz. kerim'in suratı ve boğazı morarmış, dili dışarı fırlamıştı. Zehir'ler konusunda bilgili olanlarınız kerim'in zehirlendiğine kanaat getirdiniz. Çadırın'da bulduğunuz bir günlüğü okuduğunuzda kerim'in düşündüğünüz kadar normal bir harmonium üyesi olmadığını öğrendiniz. Günlükteki girişlerin bazılarında bir annenin şefkati, bazılarında bir katil'in soğuk kanlılığı bazılarında ise bir muhafız'ın göreve bağlılığı göze batıyordu. Tamamen dengesiz hisler içinde yazılmıştı. Kerim harmonium skitzo'ydu, babacum ise anarcisht idi. Gün 3, gündüz. Linç için gerekli oy sayısı: 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 noldu lan şimdi ben anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hımm şimdi okudum, skitzo random rollere bürünüyormuş doktor, polis vs. gibi. sanırım dün akşam polis gibi davrandı ve babacum'u deşifre etti ölmeden önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 babacum öldü, önceki gün olduğu gibi rüya olarak gördüğünüz gerçekte olan şey xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sınava yetişicem şimdi çok açık olmadıysa sori aceleyle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bittus said: arkadaşlar o mesaja bakarak büyük bir yanılgıya düşüyorsunuz. ben orada onu savunmaya filan çalışmadım. sadece emin olmadığımı söylemişim dikkat ederseniz. ama siz de haklısınız tabi, o mesaj savunuyormuşum gibi gözükse de samimiyetle söylüyorum ki mafya filan değilim. bilmiyorum fikrinizi değiştirmek için ne yapabilirim ama inanmazsanız elimde triump card'ım var zaten. ama şimdilik bunu saklamak istiyorm. Dedektif oldugunu falan iddaa edecek linclenmesin diye. 2 turdur bas bas bittus diye bagiriyorum.lincleyin su adami lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 egoyağmur ölmediğine göre bu turn da mafya almamız lazım kesinlikle. çünkü bir sonraki turna çıkması zor, doktor-dedektif öldü. aggro ona gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar