goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 altyapısal reröre patlamış, hevesle söyleyecektim elimde patladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dominos türk pizzası yönetir. extravaganza yedim çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aa ben RESTORANDA NE KADAR MALZEME VARSA HEPSİNİ KOYUN pizzası severim, türkişi arkadaşım sever. tamam o da güzel de malzeme az. dominosun olayı düblekis zaten. ama burger yok lanannnn !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Öğlen steakhouse söyleyecektim yalan oldu yemeksepeti sonra telden aradım telefonlarıda düşmedi bende küfür edip kfc söyledim ama canım hala steakhouse çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 öğleden beri öyle demek, ben de öğlen söyleyecektim yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 burger king yemeyin, ölürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 burger king görünüyor servis yapan restoranlar arasında ama şansımı iki kere denedim ikisinde de arayıp o bölgeye servis yapamıyoruz dediler uyuzlar, görmüyor değilim komşuların kapılarının önünde, siparişi beğenmediler herhalde.. her neyse dominos rules! aç kaldım pizzacı çocuk ıslanmasın yağmurda diye yağmur durunca söledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 adresini değiştir, yakın yerlerin ismini yaz getiriyorlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Halinize şükredin 6 aydır oturduğum eve sadece kumpir getiriyorlar yemek sepetinden, onlar da 10liradan aşağı servis yapmıyor. Adam gibi dürüm yapan tek yer var; 7 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oha bide biz kıbrısa kazık deriz. ne söylersen 5 ya da 6tl burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 deadwoll said: Halinize şükredin 6 aydır oturduğum eve sadece kumpir getiriyorlar yemek sepetinden, onlar da 10liradan aşağı servis yapmıyor. Adam gibi dürüm yapan tek yer var; 7 lira. abi iyi bari internet gelmiş oraya :P, merakımı bağışla hangi semt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 burger king'e gittim whooper ekmeği ile steakhouse istedim yapmıyolarmış ben de bi whooper bi steakhouse söyledim ekmekleri değiştirdim steakhouse tadından yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar