Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ielts sonucumun 6.5 çıkması (sonuç bugün çıktı) üzerine ve 2 sene de lise notlarımı toparlamamdan dolayı UCAS aracılığıyla başvurduğum 5 üni. yede (şartlı) kabul almış durumdayım.Şartlar aşağıda belirtildi Bunlar; The University of Aberdeen (A20) > IELTS - 6.0 (iskoçya) Canterbury Christ Church University (C10)> IELTS - 5.0 Coventry University (C85) >Devlet Lise Diploması 8.1 Keele University (K12) > IELTS - 5.5 (Reading&Writing 5.5) University of Kent (K24) > IELTS - 5.0 (Reading & Writing 5.0) Okunacak bölüm hazırlık dahil 'International Relations with Politics' Şu an aklımda Kent var ama görüş almak isterim bu 3 gün içinde.Keele'ı da düşünürdüm bi ara fakat ormanın fidanlıkların içinde bildiğin (Google Earth). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kent tabi ki churchme murche gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Bu gün biriyle daha görüştüm Chirst Church çıktı aradan. Coventry de IELTS istememesi yüzünden düşünmüyorum. Geriye: Kent Aberdeen Keele kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kingston üniversitesine gel salla diğerlerini. eylül'de gidiyorum bak ben, son fırsat sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Kent'e gidiyorum paşalar gibi kingston fakir universitesi :P kent'e gidiyorum diyorumda kalacak oda bulamassam zıctığım andır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar