J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Problemim şu, bir makineden diğerine tüm müzik klasörlerimi + playlist imi kopyaladım, yanlız şarkılar çalmıyor nedeni ise eski makinede ki müzik dosyası E:/Music iken 2. makinedeki yeri C:/Music. Dolayısıyla tek tek tüm playlistteki sarkıların playlist entry lerini editlememem gerekiyor. Var mıdır bunun kolayı?
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Playlist dosyasını notepad ile açıp "E:/Music" kısımlarını "C:/Music" yap.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Notepad ile açıp CTRL+H yapınca çıkan yerde ilk kutuya E:/Music, ikinci kutuya C:/Music yaz. Alttaki kutuyu da işaretle, sonra 3. butona bas. İlk kutuya yazdığın şekilde bulunan tüm yazılar ikinci kutuya yazdığına döner. Sonra da kaydedersin.
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oha bu çok iyi oldu, çok saolun
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 notepadin bu özelligini hiç kullanmamıştım (tu) xaty terazini okşadım
Öne çıkan mesajlar