J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Problemim şu, bir makineden diğerine tüm müzik klasörlerimi + playlist imi kopyaladım, yanlız şarkılar çalmıyor nedeni ise eski makinede ki müzik dosyası E:/Music iken 2. makinedeki yeri C:/Music. Dolayısıyla tek tek tüm playlistteki sarkıların playlist entry lerini editlememem gerekiyor. Var mıdır bunun kolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Playlist dosyasını notepad ile açıp "E:/Music" kısımlarını "C:/Music" yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Notepad ile açıp CTRL+H yapınca çıkan yerde ilk kutuya E:/Music, ikinci kutuya C:/Music yaz. Alttaki kutuyu da işaretle, sonra 3. butona bas. İlk kutuya yazdığın şekilde bulunan tüm yazılar ikinci kutuya yazdığına döner. Sonra da kaydedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oha bu çok iyi oldu, çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 reca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 notepadin bu özelligini hiç kullanmamıştım (tu) xaty terazini okşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar