Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

salgam suyu

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

ya bu urun cok inanilmaz birsey ya, durumun yanina, mangalin yanina, sucuk ekmegin yanina, gece kalktiginda icmlelik soguk sey adina, bide icindeki kuldenmidir nedir 1litre ictinmi basini agritiyor

bence buna alkol katilip saraba misilleme pazara surulmeli gerci bi kac almana icirmistim hic begenmediler ama belli olmaz[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şalgamı hiç sevmemde turşu suyu çok güzel bir şey yav :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

acı acı içip yanında su içmekte iidir[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 03 Ağustos 2004 09:30 tarihinde demiş ki:
bu şalgamların içinde bir de havuc oluo. ben onlara bitiyorum

elmada koyuyorlarmış :)

hehe bu şalgam suyu ekşi bişeymi?? ekşiye bayılırımda :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

sabah sabah MAYONEZ RUlz
dikleyeceksin böyle kafana OHH süper :)

[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi

[Bu mesaj Erutan tarafından 03 Ağustos 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkwingduck, 05 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
said:
Boojack, 05 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
ne şalgam suyu ya sirke hükmeder

ash bütün pekemonlara hükmeder
bayılırım bende ya eskiden yarım ekmek yapardım icinde ne olursa olsun hemen bakkala kosar adi oldugunu bildigim halde şalgam suyu alır icerdim, daha sonra adanadan getirtmistim arkadasa cidden harika manyak otesi bisi ölürüm ben ya şalgam suyu için :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

İçmedim ama güzele benziyor :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...