SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Evet, denedim şimdi. Dolabın üzerinden bir karış toz sildim. Pek tuttuğu söylenemez. Ama o tozu tutmuyorsa eğer, o toz hala odada demektir. Ve tekrar bir yere inecek. Pek bir anlam ifade etmiyor sanırım. Evet, ben fazla şey bekliyorum. Bizim makinalar biraz büyük olduğu için, direk yağ kaplar bu bezi. Bakalım yağ tutmama özelliği varmıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 1nm = 10A benim için budur bi yerde nano gördüm müydü angstroma çeviririm hemen. angstrom güzel, kullanalım kullandırtalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bıyır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 angstırom bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Myshkin said: Chemical neyi anlamadın anlamadım ben. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hönk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 o diilde nano typhoon vardı eskiden nano vagabond falan teeey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Benim gördüğüm nanoteknolojiyi ilk kullanan ürünler duvar boyaları idi. Kendi kendini temizleyen boyalar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar