=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Yarın akşam doğumgünüm vesilesiyle kızarkadaşımla birlikte yemek yapmaya karar verdik ancak ne yapsak karar veremedik hem yapması kolay hem yemesi güzel bişeyler olursa sevinirim :)
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Pilav + sebzeli tavuk sote. koy yanına kolayı. al mis :P
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sparkcaster said: makarna En kolayı. Hem zamandan tasarruf edip diğer atraksiyonlara vakitte ayırırsınız.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pilav becerebiliyosanız pilav olsun. yanına da guzel soslu bir biftek. hem hızlı pişer. hem kolay. ama yok hazırlaması uzun sursun. birlikte zaman geçirelim diyorsan biraz daha uğraştırıcı bişiler seç
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ben kız olsam ve beşamelli tavuk yapsan oracıkta donum yere düşer.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 barbu said: kırmızı şarap da al mis söyle diyip sarap olayini bir kenara atmayin sarap var sarap var kirmizi sarap hele, cok mühim, beyaz gibi degil suranin sarabini alin suradan alin diyin herkes tutturmus kirmizi sarap diye :)
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ilkdefa böyle bişey yapıcaz o yüzden özel olsun gibi bir düşüncesi var hanımefendinin :D tavsiyeler güzel bakalım
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ultrAslan said: barbu said: kırmızı şarap da al mis söyle diyip sarap olayini bir kenara atmayin sarap var sarap var kirmizi sarap hele, cok mühim, beyaz gibi degil suranin sarabini alin suradan alin diyin herkes tutturmus kirmizi sarap diye :) şarap çok çeşitli, ve bütçeye göre de değişiyor. şarap çeşidi bol bi yerden ortalama üstü bir şarap alsalar onlara yeter zaten. sanırım ikisi de şarap eksperi değil. aradaki farkı çok anlamazlar
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 1.şarap uzmanı değiliz 2.alkol kullanamıyorum 3.yinede teşekkürler
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi fajitsa yapin oldukca kolay. sogandir renkli biberdir dogra idare eder boyutta firin tepsisine koy ustune cesni al marketten onu dok ver firina. o sirada etleri julyen dogra sute koy biraz beklesin yumusacik olacak. daha sonra kizart ama cok degil al etleri firindaki sebzelerin ustune koy birazda orada durdun bole bir tatlari karissin.daha sonra kucuk pitalari hazirla ucgen seklinde kesebilirsin. sonra kayik tabaklara servis yap. guzel bir kirmizi sarap veya rose acabilirsin yanina. tatli olarakda hazir suflelerden al 10 dkka surmez yapman. bide salata oh mis
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 dışarıdan söyleyin porselen tabakta yiyin
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ultrAslan said: barbu said: kırmızı şarap da al mis söyle diyip sarap olayini bir kenara atmayin sarap var sarap var kirmizi sarap hele, cok mühim, beyaz gibi degil suranin sarabini alin suradan alin diyin herkes tutturmus kirmizi sarap diye :) Merlot ve cabernet üzümleri iyidir benim de öyle geniş bi kültürüm yok ama terra france ın cabernet şarabı pek güzel oluyor yemekle.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ekmek senin erkeklik üyeliğini iptal ediyorum, kendine yeni bir cinsiyet bulmakta iyi şanslar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kımızda marine edilmiş böbrek kızartma yanına da oralet içiniz.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 elit bi erkek şaraptan anlar. sirke - şıra - üzüm suyu ve şarabı birbirinden ayırabiliyor olmak yetmez.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Senin şarap tercihin nedir Estel ciğim?
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ya köpek öldüren ya da şirince vs dir onunki.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 KAYNARSUİÇİNDEPİŞİRİLMİŞ MAKARNA ÜSTÜNDE DOMATESSOS YANINDA 2005DEN BERİ BEKLETİLMİŞ ŞARAP.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben tek içeceksem genellikle merlot severim. hafif ekşi-burukluğu hoşuma gider. özellikle az pişmiş kırmızı etin yanında güzel olur. ama şarabı yemeğe göre seçebilmek mühim olan. boğazda bir bağyanla yediğin balığın yanına getir oğlum ordan bi beyaz kavaklıdere demek yerine chardonnay isteyebilmektir.
Öne çıkan mesajlar