=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 adı tam olarak ne bilmiyorum ama suyu fışkırtan kısım artık fışkırtmıyor borulardan su geçiyor ancak kaputun üstündeki deliklerden gelmiyor iğneyle falan açtım azcık ancak yine tıkandı busefer sadece su damlıyo ucunda fışkırtmıyor ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Aşağıdan başka bir yerden hortum yırtılmış olabilir mi, o yüzden belki su baska bi yerden akıyodur. Ayrıuca gayet ucuz bişeydir o, uğrayın servisinize, hem bahane olur çayını içer sohbet edersiniz. Servis güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben serviste geriliyorum :P hortumlarda birşey yok kontrol ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Selam, Arkasındaki hortumu çıkar. İğne ile ağızlarını aç. Ağızlara basınçlı hava uygula. Gelen pislik ve tortu gibi şeyleri temizler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Çeşme suyu kireç ve tortu yapıyor zamanla bu da tıkanmasına sebep oluyor.Yani serviste bana söylenen buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Selam, Hmmm... 13 yıldan fazladır silecek suyu olarak musluk suyu kullandım. Ne far yıkama, ne cam yıkama nozulları(fışkırtıcıları) tıkanmadı :) Biraz şans olarak değerlendiriyorum. Soğutma suyunda ise düşük kireçli içme suyu kullandım hep. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wesborland171 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hava bastır geçer (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Para bence şanstan ziyade sizin bölgenin suyu çok kireçli değilmiş.Bizim banyo muslukları bile kireçleniyor o derece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Selam, Kireç değil de, bunların iğne ile ayarlanması insanı deli ediyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar