erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sezon başından beri en çok eleştirilen şubeydi erkek basketbol takımı, en az beklenti kendilerindeydi, helal olsun hepsine. İnanılmaz mücadele ettiler 6 maçta da.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 üzücü oldu, son karar ne bilmiyorum ama efes kapanıyormuş sanırım spiker diyordu
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Çok büyük başarı basketbol ve voleybolda hem erkekler hem bayanlarda şampiyon olmak , futbolda belki sevinemedik ama diğer takımlarla farkımız açıkca ortaya çıktı bu sene , Fenerbahçe kendi başarılarıyla sevinir , diğerleri Fenerbahçenin başarısızlıklarıyla , fark burada..
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gs playofflara katılabilse kesin şampiyon olurdu, sağlık olsun. tebrikler.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bonjo said: Çok büyük başarı basketbol ve voleybolda hem erkekler hem bayanlarda şampiyon olmak , futbolda belki sevinemedik ama diğer takımlarla farkımız açıkca ortaya çıktı bu sene , Fenerbahçe kendi başarılarıyla sevinir , diğerleri Fenerbahçenin başarısızlıklarıyla , fark burada.. olm bari burda, adam gibi sevinin, başkalarına laf atmadan. gayet ezdi fener, zaten bu sene ki takımlarıyla haketmişlerdi, tebrikler.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ülkerle birleşmek cidden bir anda seyrini değiştirdi işin. tebrik ederim bende takımımı burdan.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 mokoko said: bi dakka anonslar dogru di mi? ona gore inicem sahaya. sdf sdf.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 barbu said: ülkerle birleşmek cidden bir anda seyrini değiştirdi işin. tebrik ederim bende takımımı burdan. Ülker`le birleşeli 30 yıl falan oldu.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şampiyonluk iyi oldu tabi vesayre de, umarım efes pilsen'in son maçı olmaz bu ligde, efes'siz basketbol ligi olmaz. olacak şey bayan basket veya bayan voleybol gibi dominasyon olur birkaç seneliğine, sonra rekabet olmadığı için bizim takımın da kalitesi düşer, avrupa'da başarı maşarı gelmez.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hakkaten efesin kapatılmaması gerekli. cok yazık olur. baya uzulurum. nolursa olsun kendimi bildim bileli efes vardı. fenerbahçe dogru duzgun bişi yapamazken yada ben bilmezken basketbolda herturlu efesi desteklerdim. avrupada onca basarı tarih falan yazık olur kapanırsa.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 en kötü başka bir isimle devam eder.. inşallah.. 8-)
Öne çıkan mesajlar