Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBL 2009 - 2010 Final Efes Pilsen - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok büyük başarı basketbol ve voleybolda hem erkekler hem bayanlarda şampiyon olmak , futbolda belki sevinemedik ama diğer takımlarla farkımız açıkca ortaya çıktı bu sene , Fenerbahçe kendi başarılarıyla sevinir , diğerleri Fenerbahçenin başarısızlıklarıyla , fark burada..
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Çok büyük başarı basketbol ve voleybolda hem erkekler hem bayanlarda şampiyon olmak , futbolda belki sevinemedik ama diğer takımlarla farkımız açıkca ortaya çıktı bu sene , Fenerbahçe kendi başarılarıyla sevinir , diğerleri Fenerbahçenin başarısızlıklarıyla , fark burada..

olm bari burda, adam gibi sevinin, başkalarına laf atmadan.

gayet ezdi fener, zaten bu sene ki takımlarıyla haketmişlerdi, tebrikler.
Mesaj tarihi:
şampiyonluk iyi oldu tabi vesayre de, umarım efes pilsen'in son maçı olmaz bu ligde, efes'siz basketbol ligi olmaz. olacak şey bayan basket veya bayan voleybol gibi dominasyon olur birkaç seneliğine, sonra rekabet olmadığı için bizim takımın da kalitesi düşer, avrupa'da başarı maşarı gelmez.
Mesaj tarihi:
hakkaten efesin kapatılmaması gerekli. cok yazık olur. baya uzulurum. nolursa olsun kendimi bildim bileli efes vardı. fenerbahçe dogru duzgun bişi yapamazken yada ben bilmezken basketbolda herturlu efesi desteklerdim. avrupada onca basarı tarih falan yazık olur kapanırsa.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...