Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 best friends 4evaaa geyiği, fanteziye niye döktünüz yok bunlar lezbiyen mi falan hiç mi kız görmediniz dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 benim orjinal lezbiyen sevgili arkadaşlarım var lan sizde kalim diyorum bold bir şekilde kalma diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 benim içinde sorsana belli mi olur belki bos bi anlarina gelir, gelsin nolcek yaaa derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 matama said: olay bu iste en gicik kaptigim sey Rewendor said: sevgilisiyle ortak profil açan gördüklerim vardı, en iğrenç tipleme onlar bence, kim olursa olsun asla eklemiyorum talep gelirse de ignore direkt olarak. ortak profil açılmıo tarif ediym olayların gelişimini erkek facebook açar, kız karşı çıkar. sora olaylar karışır, kız birşeyden dolay kıllanır. ordaki bilmemneyle ilişkisi var yazısı kesmez. şifresini bir şekilde bulur, tüm bilgileri değiştirir, reismler değişir vs sora o ortak facebook olur. erkek bi daha girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 o erkek atlasın biyerden zaten bu kadar da ortak olmaz ki herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 adam ortak olsun demioki kız sormadan ortak oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 işte zaten kız kafasına göre böyle yaptığı için o erkek, erkek değil kukla olmuş, kızın maymunu olmuş zaten. o bakımdan tepki doğru, atlasın biyerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar