Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 5.20d almanya fiyatı arac bosken 40bin euro. turkiye dynamic paketin aynısını sordurunca 58bin dediler. Vergi dahil rakammı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben olsam yeni 5 ten alicagima audi a5 alirdim full ya da mercedes E coupe, ama tabi herkesin zevki farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yeni m paket yabanci forumlarda dolasiyor uzun suredir. ben pek sevmedim acikcasi http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=403526 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yahu m paket işte klasik.jantlar önceki 5 in m jantlar dha iyiydi. ben resimlere bakınca hiç bir bmw yi sevmiyorum da canlı kanlı gormek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar