Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 oluşturdugum triggeri nasıl silicem?? database in içinde bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 tepki verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hangi veritabanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kendi oluşturdugum veri tabanının içine bi kaç trigger yazdım. bulamıyorum nerde oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 mysql, sql server,... neyin üzerinde bu ? ikincisi olduğunu varsayıyorum c# dediğin için, management studio vardır muhtemelen, triggerı bağladığın tabloya gidip oradan triggerlar sekmesine tıklayacaksın, triggerın orada duruyor drop trigger şeklinde bir query gireceksin veya c# ın kendi ıvır zıvırlarıyla yaptıysan, erişemiyorsan başka türlü, o zaman bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 select * from sys.objects where name like '%buraya triggerin bir parcasi%' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Fly said: mysql, sql server,... neyin üzerinde bu ? ikincisi olduğunu varsayıyorum c# dediğin için, management studio vardır muhtemelen, triggerı bağladığın tabloya gidip oradan triggerlar sekmesine tıklayacaksın, triggerın orada duruyor drop trigger şeklinde bir query gireceksin veya c# ın kendi ıvır zıvırlarıyla yaptıysan, erişemiyorsan başka türlü, o zaman bilemem thx +rep gg hl hf bb kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar