Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem ile ilgili aklıma gelen birşey..

Seperate

Öne çıkan mesajlar

said:
Zerokull, 07 Ağustos 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
size fay hattı üzerinde iki firma vermem yeterli olur.
1)Tüpraş.(Yanmayıpta herhangi bir tankı patlarsa izmiti haritadan silmemiz gerektiği söyleniyor.)
2)Aksa.(Eğer kimyasal tanklarında herhangi bir sızdırma olursa Kocaeli,Yalova Gölcük vb... Şehirlerindeki canlıları unutmamız gerekiyor.)

hani kırıkklade silah fabrikasında tyangın fln çıkmıştı kaaa çyıl once,ben ordaydım,çok heyecanlıydı ama çok korkunçtu,bu gün hatırladığımda bile brr olurum.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence israillilr yapmaz öyle şey. en başta musevilerin israilden sonra en fazla bulunduğu ülke türkiye. her zaman musevilere kucak açan da türkiye.. yani pek sanmıyorum ama olur da olur yani..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerokull, 07 Ağustos 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
size fay hattı üzerinde iki firma vermem yeterli olur.
1)Tüpraş.(Yanmayıpta herhangi bir tankı patlarsa izmiti haritadan silmemiz gerektiği söyleniyor.)
2)Aksa.(Eğer kimyasal tanklarında herhangi bir sızdırma olursa Kocaeli,Yalova Gölcük vb... Şehirlerindeki canlıları unutmamız gerekiyor.)

tehlıkelerle dolu bır dunyada yasıyoruz neden cunku bız ole ıstedık amerıkada daha neler vardır allah bılır...

said:
arcane, 07 Ağustos 2004 04:25 tarihinde demiş ki:
öyle bir teknoloji olamaz 3 dünya savaşı çıkar.

hadi var diyelim, neden türkiye ?

neden mı? bugnlerdekı olaylar olabılır nedenı..(ne alaka=))[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 07 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
ya bence israillilr yapmaz öyle şey. en başta musevilerin israilden sonra en fazla bulunduğu ülke türkiye. her zaman musevilere kucak açan da türkiye.. yani pek sanmıyorum ama olur da olur yani..

hayır israil teknoloji kullanılmış diye yazdım sanırım israilliler yapmamış..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Sosyal ağlarda paylaş

ya kimsenin bi şey yaptığı yok hepsi kolpa bunların, bildiğin deprem işte, olması gereken bi şey sıradışı bi şey diil ki, ben de yaşadım depremleri bu bilmemne yaptırdı depremi fln hikayeleri de deprem gününden beri milletin ağzında[signature][hline]

[Bu mesaj Bugarea tarafından 07 Ağustos 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bencede hafiften olabilir diye bakmak lazım[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bunlar sadece birer komplo teorisinden öte bişi değil.. Ancak aynı fay hattı sonra bunu kırmaya kalkıyorlar elektrik şoklarıyla daha deprem olmadan gemilerin yola çıkması için emir falan verilmiş o tip şeyler duydum ben.. Olmıyacak şeyler değil o kadar da zor bişi değil aslında deprem yaratmak.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...