nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 @Rew: FCN'de yazdım o para mevzusunu da o paralar nakit değilmiş, taksitle girecekmiş o yüzden kullanamıyormuşuz transferde. Haldun reis olsa "bu taksitler size ödeyeceğimiz taksitlerin teminatıdır" der ve taksitle alırdı Ledesma'yı. Aah ah.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 aziz yıldırım takip etse keşke FNC'i o elindeki 16 milyon avroyla neler alır neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 keita yı topalı bırak.o kadar bilet satıldı forma satışları felan var koca galatasaray 2 oyuncudan gelicek paraylamı transfer yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nileppezdel said: @Rew: FCN'de yazdım o para mevzusunu da o paralar nakit değilmiş, taksitle girecekmiş o yüzden kullanamıyormuşuz transferde. Haldun reis olsa "bu taksitler size ödeyeceğimiz taksitlerin teminatıdır" der ve taksitle alırdı Ledesma'yı. Aah ah.. :( kim diyo nakit değil diye? topalınki değil. keita direk cash olarak alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ÇOK KOMİK HAREKETLER BUNLAR adam oturmuş makine başına, bir bakıyorsun taraftar oluyor boynu bükük, beceriksiz yönetim yaktı bizi diyor bir bakıyorsun futbol şubesi sorumlusu oluyor, transfer bitiriyor, KESİN !!! bir bakmışsın ekonomiden sorumlu devlet bakanlığı yapmış bir ticaret adamı gibi eğitiyor blog kullanıcılarını, para nasıl girer nasıl çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Gilean said: şimdi o blogların hepsi scoutgsden aldı haberi zaten. scoutgs de 2 senedir sercan transferi hariç bütün transferleri önceden söyledi. ön anlaşma varmış diyorlarsa ön anlaşma vardır ama olmamıştır. evet ön anlaşma vardır ama bunu kesin bitti imzalar atıldı gibisinden duyurmak ne kadar dogrudur? bu yapılan hata, bence sercan olayından çok daha onemlidir rosicky ladesma bitti imzalar atıldı bugün yarın açıklanır diyorsun (yahu ön anlaşma filan degil ki bu imzalar atıldı diyorsun),bir ton videolar krıtikler ekliyorsun sonra taraftarda beklentiyi tavan yapıyorsun;e bu isimler olmayınca gelecek isme taraftarın ne kadar tepki göstereceğini bu arakdaşlarda bilmiyor mu? Bunun Galatasaray'a da çok fazla zarar vereceklerini biliyorlardır öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ön anlaşma sağlanıp nasıl adamları alamamışlar anlamak çok güç.koca galatasaray bi elano nun satışına kalmış olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 enteresansınız valla, hala ön anlaşma arka anlaşma diyorsunuz siz hala ortada herhangi bir anlaşma olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bir kere şu FCN saçmalığını lütfen bırakın. 2 senedir söylüyorum saçmasapan bir yer orası diye hala oraya inanan güvenenler var komik. Yani hele şu son yazdığı hikaye. Gerçekten bu elemanın ki kendisi küçücük yaşta,sadece GSnin basketbol bölümünde tanıdıkları olan biridir, bütün oyuncuların yıllık ücretlerini,transfer fiyatlarını,görüşmelere ne zaman başlandığını, kaç vadede ödeneceğini falan bildiğini mi zannediyorsunuz? Zaten scoutgsden aldığı haberi, şimdi de bi tarafından sıkma bahanelerle iptal ediyor. Komiklik. Gelelim ön anlaşmaya. Tabii ki onlara gelen bilgide ön anlaşma diye geçmiyordu, imzalar atıldı diye geçiyordu. ScoutGS ekibinden tanıdıklarım vardır, onlar da çok üzgün şu an. Pılıpırtıyı toplayıp gitme fikirleri var. O sitenin kurulma amacı transfer tüyosu vermek değil, genç oyuncuları göstermek. Şu ana kadar duyumu aldıkları isim hep doğru şeyler söyledi. Transfer sezonunun başından beri bütün görüştüğümüz oyuncuları biliyorlardı ama bir kere bile çıkıp imzalar atılmadan haber girmediler. Yine imzalar atıldı diye haber gelince açıkladılar. Ancak anlaşılan bu imzaların sadece ön anlaşma olduğu. Kısacası zaten bence girmemeleri gereken bir işe girdiler. Hala şu ana kadar bir sürü transferi doğru söyledikleri için oranları yüksek ama bu ikilinin gerçekleşmemesi elbette üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 FP said: TRANSFER MARKET ENGLAND/ ARSENAL, Offer for Rosicky from Galatasaray 10 Aug| Gianluca Corpino | read 6255 © foto di Federico De Luca As stated by The Daily Star, Galatasaray have made a £3m bid for Arsenal midfielder Tomas Rosicky (29). Czech Republic NT player is also considered a Borussia Dortmund target. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 valla işim gücüm olmasa bunlardan çok daha iyi yaparım bu transfer dedikoduları olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bana işin gücün yok gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 @Gilean Afedersin de bi yol alsınlar,ön anlaşma olsa aralarında böyle basit iptal edilmez. Ön anlaşma dediğinin tazminatı falan yok mu bozarsan? Şimdi okuyorum yok 2 M euro peşinatı ödeyememişler vs bi yol alsınlar hatta defolsun gitsinler. Bu bloglar kapatsınlar zaten kepenkleri,scoutgs de kapatsın transfer bölümünü adam gibi işlerini yapsınlar yapıcaklarsa. Transfer sezonunda adını duyurmak için böyle işkembeyi kübradan transfer sallayıp arkasından yok ön anlaşma vardı da yönetim alamadıya getirirsen ben inanmam açıkçası. Ha yönetim ön anlaşmaya rağmen alamadıysa zaten onlar da defolsun gitsin,maddi konudaki katkıları çok iyiydi takıma tamam da biz artık sportif başarı istiyoruz yani. Forma da iyi ki almamış beklemişim yani,kombine almıştım onu da satarım elbet,maça da gitmiyorum daha. Mustafa Sarp'ı Barış'ı izlemeye mi gidicem maça. Gitsin boş tribünlere maç oynatsınlar Seyrantepede akılları başlarına gelir. Anlamak mümkün değil sen yeni stada taşınıcaksın,taraftarı alıştırman gereken sezonda transfer yapamıyorsun lig başlamış. üçün beşin peşindeler hala kaç paraysa çeksinler kredi alsınlar futbolcu arkadaşım almak zorundalar yani,almazsan dolmaz o stadyum,o Seyrantepe açılışında dolmazsa sonrasında insanların alışması yıllar sürer oraya gitmeye,oraya gidiceğime oturur digitürkten izlerim derler. Cana iyi futbolcu tamam da Keita'nın taraftar üzerindeki etkisini Serdar'la Pino'yu üst üste koyup 4'le çarpsan yaratamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 türk telekom arenaya ne adnanların ne reykartların ne de sarpların ayhanların gidebileceğini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 birisi adnan polat a bir kez daha cl yi kaçırıp muhtemel 15-20 milyon eurodan olduğunu söylesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mustafa Sarp'ı, Ayhan'ı, Barış'ı değil Galatasaray'ı izlemeye gidiyorsunuz maça. Elimde olsa her maça giderim, kim olursa olsun. NEwcastle United küme düşerken son maçında yine stadı doluydu, Championship'te oynarken de. Taraftar böyle olur, iyi günde de kötü günde de. Ben Galatasaray takımını, futbolcu kim olursa olsun, görünce mutlu oluyorum sahada. Ha evet daha iyi oyuncular olmasını tabii ki isteriz de "bunu mu izleyeceğim, forma da iyi ki almamışım" demek çok yanlış. Sen böyle de o böyle desin forma almasın kimse, ondan sonra niye para yok Galatasaray'da. Fenerbahçe'nin çok iyi bir merchandising geliri varken bizde yerlerde... Neyse kimsenin Galatasaray'lılığına laf söylemek haddime değil ama oraya gidiyorsanız futbolcu izlemek için değil Galatasaray'ı izlemek için gidiyorsunuz. İyi günde de kötü günde de. Bunu unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ne de güzel bağırıyorduk kapalı'da Canaydın dönemi "Ne transfere ne de bilete bizim aşkımız bu renklere!!!!" arkadaşında dediği gibi oraya Galatasaray'ı izlemeye gidiyoruz hepimiz.Aslında böyle yönetimin kötü olduğu zamanların yegane güzel yanı bu transfer taraftarlarını ayırması tribünlerden sanırım iyi oluyor.tamasları sarr'ları izlemeye olimpiyat stadına gittik biz yahu Ali Sami Yen'den(ve inşallah Aslantepeden) eli ayagı kesmek için transfer yapılmamasından daha büyük şeyler olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Yalnız bu kadar fanatik olmayan biri gayet izlemeyebilir buna da laf etmeye hakkı yok kimsenin. - Futboldan zevk alıyorum o yüzden izliyorum - GS'ye sempatim var seviyorum, onun maçlarını daha çok izliyorum - Eğer takım kötü olursa futbol kötü olur - Futbol kötüyse ben zevk almam - Zevk almayacaksam niye izleyeyim gider başka bişi yaparım şeklinde gayet tutarlı bir mantığa sahip izleyici kitlesi de var. Ha, gerçek GS fanı oturur izler, he maça stada gider falan o ayrı. Adam sevmiştir takımı, bağlanmıştır yapar. Ama kimsenin boynunun borcu yok yani bu takıma. Haliyle kimse bir yatırım ya da maddi katkı yapmak zorunda değil. Bir nevi hizmet sektörü bu. "Ben para verip karşılığında izlediğim maçtan zevk alıyorum. Zevk almayacaksam para vermem" diye bakan adam da gayet haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 @ nipped ; sana bir yılmaz erdoğan şiiri tavsiye ediyorum ; soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim çocuk olmaktan... diye başlıyor böyle duygu sömürüleri, ajitasyonlar ve fatih terim vari motivasyonlar çok yanlış sen bir taraftarsan, öncelikle desteklediğin takımdan keyif almak istersin, onu sahada izlerken onunla gurur duymak istersin, vay be işte bu bizim takım demek istersin yok bana farketmez, ezilsede takım benim takımımdır dersen o takıma en büyük ihaneti sen yapmış olursun hayatta hiçbirşey körü körüne desteklenmez bu konuda en aşırı örnek olan çarşı grubudur, hayatlarına nerdeyse beşiktaşa adamış gibi görünürler, oysa işin derinine indiğinde görürsün ki onlar aslında kendini eğlendiriyorlar, beşiktaş olmasa da bunu yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 @UniRoss Yanlış anlaşılmasın ben burada kimsenin avukatlığını yapmak istemiyorum. Herkes istediğini düşünmekte serbesttir. Ben sadece olayları benim bildiğim yönünden söyledim. Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 adnan polat, bir nevi gs'nin aziz yıldırımı oluyor bence bu arada. inanılmaz inatçı, futbola fazla karışıyor (skibbe döneminde özellikle her maçtan sonra çıkıp maç kritiği yapıyordu) kulübü finansman anlamında güçlendirecem diye sportif başarıyı önemsemiyor. aylardır 2012 kriterleri diyor ama takım yıllardı cl yüzü görmüyor vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 He evet harry takım kötüyken desteklemeyen iyi gün taraftarı olmak takıma daha yararlı, tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Hah işte önemli olan takıma yararı değil, sana yararı. Kaçırdığınız nokta bu. Eğer iyi günde kötü günde destek olmak sürekli takip edip sürekli yanında olmak istiyorsan bundan zevk alıyorsan ol tabii. haklısın Ama kötü günde "ya zaten zevk vermiyo izlemesi ne gidicem maça, sinemaya güzel film gelmiş ona giderim eğlenirim" diyosan da onu yap. Yine haklısın. Bu takıma hiçbir borçla harçla doğmadın, kontrat imzalamadın, zorunluluğun yok. Takım batmış umrumda değil dersen yine haklısındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nilep haklı ben bir forma aldım . daha 2 tane daha alırım. tokatta ikamet ettiğimden maçlar sıkıntı ama cumartesi günü sivas maçına gitcem işte.gs bonus um vardı kaç gündür sırf o kartı kullanıyım diye limit artırma peşindeyim falan flan ... varsın elalem şampiyon olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mantık belli sen al yerden yere vur rakip laf atarsa cocugunu korur gibi koru türk sevgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar